49253497 2071327756239062 7615315493590663168 n1 560x416 - Ndriqohet oborri dhe hapësira e gjimnazit "Kuvendi i Arbërit" në Ferizaj

Vazhdojnë zhvillimet pozitive në gjimnazin “Kuvendi i Arbërit” në Ferizaj. Përveç përfundimit të suksesshëm të periodës së parë, më 28.12.2018 me iniciativen e drejtorit të gjimnazit z. Bajram Rexhepi është bërë ndriçimi i oborrit të shkollës dhe hapësirës përreth. Iniciative kjo shumë e nevojshme për sigurinë e nxënësve dhe qytetarëve që zhvillojnë ecje rekreative në këto ambiente. Zhvillime të tilla pakësojnë aktivitetet e ndryshme ilegale, lehtësojnë lëvizjen e qytetarëve dhe poashtu krijojnë një ambient më të bukur dhe më këndshëm për të gjithë.
Falenderim i veçant nga stafi i gjimnazit për Drejtorin e Drejtorisë së Arsimit z. Afrim Llabjani për përkrahjen e vazhdueshme për gjimnazin si dhe për Drejtorin e Shërbimeve Publike.

Disa foto të ambientit më parë dhe sot.

49061396 2071327049572466 6902180635591311360 n1 - Ndriqohet oborri dhe hapësira e gjimnazit "Kuvendi i Arbërit" në Ferizaj

49253497 2071327756239062 7615315493590663168 n1 - Ndriqohet oborri dhe hapësira e gjimnazit "Kuvendi i Arbërit" në Ferizaj

49548073 2071327269572444 4815581932878299136 n1 - Ndriqohet oborri dhe hapësira e gjimnazit "Kuvendi i Arbërit" në Ferizaj

49077021 2071327462905758 3182477681509793792 n1 - Ndriqohet oborri dhe hapësira e gjimnazit "Kuvendi i Arbërit" në Ferizaj

Përmbajtjet që i merr Ferizaj24 nga burime tjera nuk i nënshtrohen licencës Creative Commons 1.0, e cila përndryshe është e zakonshme, për përmbajtjet të cilat i plason kjo platformë mediatike. Ju lutemi, konsultohuni me buruesit për marrje të përmbajtjeve të tilla.
Ferizaj24 botohet në www.ferizaj24.info dhe mund të merren në tërësi, sipas licencës Creative Commons 4.0.