mini maratona1 560x384 - Në Ferizaj mbahet Mini Maratona me moto "Vrapo për Tetorin"

Ferizaj, 21 tetor – Sot në qytetin e Ferizajt Shoqëria Civile e e këtij qyteti do të organizoj MiniMaratona 5 kilometra me moto “Vrapo për Tetorin”.

Mini Maratona organizohet për tu sensibilizuar me të gjitha vajzat dhe gratë që janë të prekura me kancer të gjirit, dhe të gjitha mjetet e grumbulluara nga ky event do të dhurohen për shërimin e tyre.