245932756 4770667079651373 3623126624898183865 n1 560x416 - Në Ferizaj ndalohen fishekzjarret për festat e fundvitit

MPB këshillon qytetarët që fishekzjarret dhe mjetet tjera piroteknike të përdoren vetëm nga të rriturit dhe këto mjete të u shiten vetëm personave të rritur. Shitja e fishekzjarrëve dhe mjeteve të tjera piroteknike është e lejuar prej datës 19 dhjetor deri me 31 dhjetor ndërsa përdorimi i tyre lejohet prej datës 26 dhjetor deri me 2 janar.

Luten qytetarët që pas blerjes së mjeteve piroteknike, të sigurohen që këto mjete të mos dëmtohen dhe të vendosen në vende të sigurta larg fëmijëve, si dhe ti përdorin sipas udhëzimeve të përdorimit.

Ministria e Punëve të Brendshme ka uruar qytetarët për festat e fundvitit.

Në anën tjetër me urdhëresën e Kryetarit Aliu, ndalohet hedhja e fishekzjarreve dhe mjeteve tjera piroteknike nga data 15 Dhjetor 2021 deri më 15 janar 2022.

264155848 4705935922785539 7675853707576379072 n - Në Ferizaj ndalohen fishekzjarret për festat e fundvitit

Përmbajtjet që i merr Ferizaj24 nga burime tjera nuk i nënshtrohen licencës Creative Commons 1.0, e cila përndryshe është e zakonshme, për përmbajtjet të cilat i plason kjo platformë mediatike. Ju lutemi, konsultohuni me buruesit për marrje të përmbajtjeve të tilla.
Ferizaj24 botohet në www.ferizaj24.info dhe mund të merren në tërësi, sipas licencës Creative Commons 4.0.