ferizaj zeropese.com lajme ... 361 560x416 - Në Ferizaj rikthehet diskutimi për radikalizmin dhe ekstremizmin ‘fetar’

Organizuar nga Sektori i Rinisë në Ferizaj, në Galerinë e Arteve në Ferizaj u mbajt  tryezën e diskutimit me temën “Roli i bashkësive fetare në parandalimin e radikalizmit dhe ekstremizmit fetar”.

Në këtë diskutim qenë mysafirë përfaqësues nga institucionet publike dhe fetare dhe aktivistë të shoqërisë civile!