auto Viza flamuri i Kosoves   14 shkurt 2017 Driton Bublaku 21513149666 696x461 11 560x416 - Në fundin e muajit Gusht nisin hapat vendimmarrës për vizat

Trajtimi i çështjes së vizave në mbledhjen e Komisionit për Liritë Civile, Drejtësi dhe Çështje të Brendshme (LIBE), që do të mbahet më 29 gusht, paraqet hapin e parë të vendimmarrjes për vizat, pas rekomandimit pozitiv të dhënë nga Komisioni Evropian (KE). Ministrja e Integrimit Dhurata Hoxha është shprehur e bindur se vendimi në LIBE do të jetë pozitiv sa i përket liberalizimit.

Në fund të këtij muaji pritet të vazhdojë rrugëtimi i procesit të liberalizimit të vizave. Trajtimi i çështjes së vizave në mbledhjen e Komisionit për Liritë Civile, Drejtësi dhe Çështje të Brendshme (LIBE), që do të mbahet më 29 gusht, paraqet hapin e parë të vendimmarrjes për vizat, pas rekomandimit pozitiv të dhënë nga Komisioni Evropian (KE). Ministrja e Integrimit Dhurata Hoxha është shprehur e bindur se vendimi në LIBE do të jetë pozitiv sa i përket liberalizimit.

Përmbajtjet që i merr Ferizaj24 nga burime tjera nuk i nënshtrohen licencës Creative Commons 1.0, e cila përndryshe është e zakonshme, për përmbajtjet të cilat i plason kjo platformë mediatike. Ju lutemi, konsultohuni me buruesit për marrje të përmbajtjeve të tilla.
Ferizaj24 botohet në www.ferizaj24.info dhe mund të merren në tërësi, sipas licencës Creative Commons 4.0.