w 4 - Në rrugën Gjilan-Ferizaj vendoset monumenti i djalit të Joe Biden

Dje në rrugën Gjilan-Ferizaj është shpalosur monumenti i Joseph R. “Beau” Biden III i cili ishte djali i presidentit të zgjedhur të SHBA-ve Joe Biden.

Kryetari i Gjilanit Lutfi Haziri, me iniciativë të të cilit është vendosur ky monument, e ka vlerësuar lart kontributin e Joseph R. “Beau” Biden.

w 18 - Në rrugën Gjilan-Ferizaj vendoset monumenti i djalit të Joe Biden

“Sot e replikojmë edhe munumentin e Joseph R. “Beau” Biden III, të cilin e kemi vendosur në rrugën Gjilan-Ferizaj. Ai në Kosovë la solidaritet dhe përkushtim, luftoi për lirinë në Kosovë dhe ndihmoi ndërtimin e shtetit”, ka thënë ai.

w 19 - Në rrugën Gjilan-Ferizaj vendoset monumenti i djalit të Joe Biden