bime 560x380 - Në Varosh të Ferizajt gratë kultivojnë bimë mjekuese

Fshati Varosh i komunës së Ferizajt ka krijuar kushte solide për jetesë duke rregulluar infrastrukturën rrugore, por edhe kushte për zhvillimin e mësimit dhe kujdesin shëndetësor për banorë. Kohëve të fundit edhe gratë e fshatit nëpërmjet shoqatave kanë filluar të jenë aktive. Studente e amvise po merren me kultivimin e bimëve mjekuese./21Media