33777455 2065922263646425 1510784218433585152 n 660x3301 560x330 - Nesër në Ferizaj do të nderohen dëshmoret Fatmir Ratkoceri, Lutfi e Sylejman Haxhidema dhe Ramadan Salihu

Organizata e Veteranëve të Luftës së UÇK-së – dega Ferizaj njofton se do të nderohen dëshmoret Fatmir Ratkoceri, Lutfi e Sylejman Haxhidema dhe Ramadan Salihu.

Të nderuar familjarë të Dëshmorëve të Kombit, Invalidë dhe Veteranë të UÇK-së, të nderuar bashkëqytetarë/e, në ditën e rënies heroike të Dëshmorëve të Kombit, ftoheni me datë 30.05.2018 – ora 10:00, në homazhe në Varrezat e Dëshmorëve të Kombit të UÇK-së në Ferizaj.
Ardhja juaj nderon gjakun, veprën dhe sakrificën e Dëshmorëve për Liri thuhet në njoftim.