rsz 13ferizaj1 1 660x3301 560x330 - Nesër në Ferizaj do të nderohet dëshmori i kombit Ramiz Ukësmajli në përvjetorin e rënies heroike të tij

Organizata e Veteranëve të Luftës së UÇK-së – dega Ferizaj njofton bashkëqytetarët, familjarët e dëshmorëve të kombit, invalid dhe veteran të UÇK-së, në ditën e rënies heroike të dëshmorit të kombit – Ramiz Ukësmajli, ftoheni nesër me datë: 25.08.2018, ora 10:00, në homazhe në Varrezat e Dëshmorëve të Kombit të UÇK-së në Ferizaj.

Ardhja juaj nderon gjakun, veprën dhe sakrificën e dëshmorëve për liri.

Lavdi jetës dhe veprës së Dëshmorëve – thuhet në njoftim.