uck 9 660x3301 560x330 - Nesër në Ferizaj nderohet dëshmori i kombit, Bilall Shala në 20-vjetorin e rënies heroike

Organizata e Veteranëve të Luftës së UÇK-së – dega në Ferizaj fton bashkëqytetarët, familjarë të dëshmorëve të kombit, invalidë dhe veteranë të UÇK-së, që  në 20 vjetorin e  rënies heroike të dëshmorit të kombit, Bilall Shala, më 29 gusht në orën  10:00, të marrin pjesë në homazhet që do të mbahen në Varrezat e Dëshmorëve të Kombit të UÇK-së, në Ferizaj.