auto aksident1459506897 640x3581 560x358 - Nga pakujdesia shoferja shkakton aksident, lëndohet një person në Ferizaj

Dje në fshatin Koshare të Ferizajt një femër ka shkaktuar një aksident. Siç theksohet në raportin e policisë nga pakujdesia dhe kyçja e pasigurt në rrugë ajo ka goditur një veturë.
Vetura të cilin e ka goditur ka qenë duke u vozitur nga një mashkull i cili ka pësuar lënime trupore.

Ai ka marrë edhe ndihmë mjekësore në emergjencën e Ferizajt.