auto 46098180 1736884749756241 6203125161424584704 n15420424711 560x416 - Një fotografi e shkrepur nga Bardha Goga, ende jemi në rrezik nga minat...

Bardha Goga tregon një detaj interesant por tejet shqetësues për opinionin ferizajas dhe në përgjithësi të Kosovës. Edhe pas 19 viteve të përfundimit të luftës në Kosovë, rreziku është shumë i madh nga minat, që ishin vënë në periudhën 1998-1999 nga agresori serb.

Para pak ditëve te ‘Parku i Lirisë’ në Ferizaj, është gjetur një minë e pashpërthyer, në një vend shumë të frekuentuar nga qytetarët! Një fotografi e shkrepur këto ditë nga fotografja Bardha Goga, tregon se sa jemi të rrezikuar nga minat, që ende ndonjë ka mbetur nëpër fusha. “Një minë e cila është nga lufta e fundit në Kosovë, 20 vite me parë”, tha Bardha.

auto 26056019 1038646629607091 1005734511472001482 n15420424741 - Një fotografi e shkrepur nga Bardha Goga, ende jemi në rrezik nga minat...

Bardha Goga

Kjo foto është shkrepur në Parkun e Lirisë, një vend mjaft i frekuentuar nga të gjithë moshat. Një fotografi apo një mesazh për qytetarët, kujdes nga frekuentimi në disa vende me shumë të panjohura. “20 vjet pas luftës, tek Parku i Lirisë, aty ku çdo ditë ka shumë vizitor duke filluar nga fëmijët deri tek më të moshuarit”, shkruan Goga.

Përmbajtjet që i merr Ferizaj24 nga burime tjera nuk i nënshtrohen licencës Creative Commons 1.0, e cila përndryshe është e zakonshme, për përmbajtjet të cilat i plason kjo platformë mediatike. Ju lutemi, konsultohuni me buruesit për marrje të përmbajtjeve të tilla.
Ferizaj24 botohet në www.ferizaj24.info dhe mund të merren në tërësi, sipas licencës Creative Commons 4.0.