objekti 1536130153 17753381 560x347 - Objekti në ndërtim e sipër shembet, pamje shokuese

Puna e mjeshtrit të ndërtimit është një nga punët më të vështira.

Gjithandej në botë mjeshtrit çdo ditë kanë problemet më të mëdha.

Megjithatë, rrallë ndodh ajo që shihet në këtë video.

Gjatë punimit të punëtorëve, për një moment objekti në ndërtim shembet i tëri.

Pamjet janë me të vërtetë shokuese.

Përmbajtjet që i merr Ferizaj24 nga burime tjera nuk i nënshtrohen licencës Creative Commons 1.0, e cila përndryshe është e zakonshme, për përmbajtjet të cilat i plason kjo platformë mediatike. Ju lutemi, konsultohuni me buruesit për marrje të përmbajtjeve të tilla.
Ferizaj24 botohet në www.ferizaj24.info dhe mund të merren në tërësi, sipas licencës Creative Commons 4.0.