islam pacolli 560x416 - Pacolli i AKR-së: Të mobilizuar për fitore

Kandidati për deputet nga AKR, Islam Pacolli, ka thënë se strukturat e kësaj partie në Ferizaj, janë të mobilizuara për fitore.

Pacolli në një postim në Facebook ka theksuar se AKR- ja mbetet e përkushtuar në secilën kërkesë të qytetarëve.

Postimi i plotë:

Të mobilizuar për fitore.Kisha kënaqësinë dhe nderi të takojë strukturat e AKR-së, mbrëmë në Ferizaj.

AKR mbetet e përkushtuar në secilën kërkesë të qytetarëve, Ferizaj do të jetë nga qytetet që më së shumti do të pranojë investime në zhvillim ekonomik.

Kosova po ndërtohet, me nder e përkushtim nga SHTETndërtuesit.
#22✅ Islam Pacolli 🗳