Vershime ne Ferizaj foto KALLXOcom1 560x331 - Pamje: Përmbytje edhe në Ferizaj

Për shkak të reshjeve të dendura të shiut përmbytje janë regjistruar edhe në Ferizaj.

Një qytetar ka dërguar në Ferizaj24 pamje që tregojnë për përmbytjen e rrugës magjistrale Prishtinë-Ferizaj.

Sipas qytetarit, pamjet janë marrë në hyrje të qytetit të Ferizajt.

Aty shihet një pjesë e rrugës e mbuluar tërësisht nga uji dhe veturat që lëvizin me vështirësi.

Këto janë pamjet e dërguara nga një qytetar Ferizajas :