dorekufi1 - Pasi ta shikoni këtë video nuk do t’i folni më askujt për dore

Përse përshëndetja ndaj dikujt duke i dhënë dorën nuk është e preferuar?

Sepse duart janë shumë të ndjeshme dhe shumë lehtë mund të transmetohen sëmundje nga to.

Prandaj para se të flisni me dikë sigurohuni që ta njihni mirë atë person ose të paktën që të ketë duart e pastra.

Ose, ose ja një zgjidhje edhe më e mirë për ju.

Mblidhini bëni dorën grusht dhe flisni vetëm duke i prekur grushtet.