50221137 361556074577130 7152305194309517312 n 850x6381 560x416 - Pavarësisht reshjeve të borës, rrugët në Ferizaj janë të kalueshme

Përkundër reshjeve të vazhdueshme të borës, të gjitha rrugët në Komunën e Ferizajt, janë të kalueshme, por në disa vende mund të ketë edhe vështirësi.

Këtu përfshihen edhe rrugët e fshatrave ku nga afër pastrimin e borës e  kanë inspektuar edhe zyrtarë të Drejtorisë së Shërbimeve Publike dhe Emergjencës. Ismajl Mehmeti, zyrtar i kësaj drejtorie është shprehur se mirëmbajtja e rrugëve gjatë këtij viti është në nivelin e kënaqshëm.

“Raportimet nga terreni paraqesin gjendje të kalueshme në të gjitha rrugët lokale dhe ato që lidhin fshatrat me qytetin, ndërkohë një gjendje më e rënduar evidentohet në zonën malore të Jezercit dhe Burrnikut, ku niveli i lartë i reshjeve të borës ka bërë të vështirë ndërhyrjen e ekipeve tona, ndonëse është bërë edhe ky intervenim”, është shprehur Mehmeti.

U tha po ashtu se Komuna e Ferizajt së bashku me operatorët ekonomik janë në gatishmëri të plotë në mënyrë që të mos ketë ndonjë fatkeqësi eventuale. Me këtë rast apelohet për kujdes të shtuar nga vozitësit si dhe shmangie të qarkullimit përreth zonave malore.

Komuna e Ferizajt, si asnjëherë më parë ka ngritur dhe mobilizuar gjithë infrastrukturën e nevojshme në funksion të mirëmbajtjes dimërore të akseve rrugore, për të shmangur bllokimin e zonave të caktuara si dhe evituar fatkeqësitë njerëzore. Ekipet e Drejtorisë së Shërbimeve Publike, janë duke punuar me orare të shtuar edhe gjatë natës vetëm e vetëm që të kemi rrugët e pastruara nga bora.

49739187 356995308189130 6312934916698931200 n 1024x7681 - Pavarësisht reshjeve të borës, rrugët në Ferizaj janë të kalueshme 50330771 2301802803382421 5972667476998094848 n 1 1024x7681 - Pavarësisht reshjeve të borës, rrugët në Ferizaj janë të kalueshme 50255243 2123211767722486 4216130693085790208 n 1 1024x7681 - Pavarësisht reshjeve të borës, rrugët në Ferizaj janë të kalueshme

Përmbajtjet që i merr Ferizaj24 nga burime tjera nuk i nënshtrohen licencës Creative Commons 1.0, e cila përndryshe është e zakonshme, për përmbajtjet të cilat i plason kjo platformë mediatike. Ju lutemi, konsultohuni me buruesit për marrje të përmbajtjeve të tilla.
Ferizaj24 botohet në www.ferizaj24.info dhe mund të merren në tërësi, sipas licencës Creative Commons 4.0.