gggggggggg1 560x416 - Policia e Ferizajt shpërndan pako ushqimore

Drejtoria Rajonale e Policisë në Ferizaj, në mbështetje të komunës së Ferizajt dhe në përkrahje të OJQ-së ‘’Kuvendi i të Rinjëve të Ferizajt’’, sot ka shpërndarë pako ushqimore për 17 familje në nëvojë, në vlerë afër 100 euro, mjete këto të grumbulluara nga minimaratona “ Vrapojmë me Policinë Tonë”, e që ky aktivitet është  mbajtur me datën 20.06.2021, për nderë të ditës së  çlirimit të  qytetit të Ferizajt.

Drejtoria Rajonale e Policisë në Ferizaj, do të vazhdojë edhe në të ardhmen me aktivitete të tilla , me qëllimin e mirë, për ti mbështetur familjet në nevojë.

Fot0 2 1 798x10001 1 - Policia e Ferizajt shpërndan pako ushqimore