Policia e Kosoves X51 560x416 - Policia e Kosovës me X5 edhe në Ferizaj

Automjetet e policisë të cilat nuk kanë asnjë shenjë identifikuese, kanë filluar të patrullojnë edhe në Ferizaj. Por si duket edhe në fotot e dërguara nga një lexues në Ferizaj, policia është mjaftë mirë e përgatitur për këtë. Ata janë parë duke përcjellë makinat me BMË X5.

Një makin X5 është parë në rrugë magjistrale ku ka ndaluar një makinë për kundërvajtje në komunikacion

Automjetet civile të cilat drejtohen nga zyrtarë policor në uniformë zyrtare janë të pajisura me sistem të dritave rotative, me alarm dhe zërim.

Qëllimi është që të identifikohen shoferët të cilët bëjnë shkelje të rregullave të trafikut. Por përveq përcjelljes së mosrespektimit të shenjave të komunikacionit , patrullat e policisë po përcjellin edhe shoferët të cilët po përdorin telefonat gjatë vozitjes.

Policia ka bërë apel tek të gjithë drejtuesit e automjeteve që të respektojnë shenjat e trafikut, t’u përshtaten kushteve të rrugës dhe në veçanti t’i përmbahen shpejtësisë së lejuar.

Përmbajtjet që i merr Ferizaj24 nga burime tjera nuk i nënshtrohen licencës Creative Commons 1.0, e cila përndryshe është e zakonshme, për përmbajtjet të cilat i plason kjo platformë mediatike. Ju lutemi, konsultohuni me buruesit për marrje të përmbajtjeve të tilla.
Ferizaj24 botohet në www.ferizaj24.info dhe mund të merren në tërësi, sipas licencës Creative Commons 4.0.