Kush jemi ne?

Adresa jonë e internetit është: https://ferizaj24.info.

Cilat të dhëna personale mbledhim dhe pse i mbledhim ato

KOMENTET

Kur vizitorët lënë komente në faqen, ne mbledhim të dhënat e paraqitura në formën e komenteve, si dhe IP adresën evizitorit dhe vargun e agjentit të përdoruesit të shfletuesit për të ndihmuar në zbulimin e spam-it.

Një varg anonim i krijuar nga adresa juaj e emailit (gjithashtu e quajtur edhe hash) mund t’i ofrohet shërbimit Gravatar për të parë nëse po e përdorni. Politika e privatësisë së shërbimit Gravatar është në dispozicion këtu: https://automattic.com/privacy/. Pas miratimit të komentit tuaj, fotografia juaj e profilit është e dukshme për publikun në kontekstin e komentit tuaj.

Media

Nëse ngarkoni imazhe në faqen e internetit, duhet të shmangni ngarkimin e imazheve me të dhëna të vendndodhjes (EXIF GPS) të përfshirë. Vizitorët në faqen e internetit mund të shkarkojnë dhe nxjerrin të dhënat e vendndodhjes nga imazhet në faqen e internetit.

FORMAT KONTAKTUESE

Cookies

Nëse lëshoni një koment në faqen tonë ju mund të zgjedhni-në për të ruajtur emrin tuaj, adresën e-mail dhe faqen e internetit në cookies. Këto janë për lehtësinë tuaj kështu që ju nuk duhet të plotësoni detajet tuaja sapo të lini një koment tjetër. Këto cookies do të zgjasin për një vit.

Nëse keni një llogari dhe hyni në këtë faqe, ne do të caktojmë një cookie të përkohshme për të përcaktuar nëse shfletuesi juaj pranon cookies. Ky cookie nuk përmban të dhëna personale dhe fshihet kur mbyllni shfletuesin tuaj.

Kur të hyni, ne gjithashtu do të krijojmë disa cookie për të ruajtur informacionin tuaj të identifikimit dhe zgjedhjet e ekranit tuaj të ekranit. Cookies hyrëse zgjasin për dy ditë dhe opsionet e ekranit të cookies zgjasin për një vit. Nëse zgjidhni “Remember Me”, identifikimi juaj do të vazhdojë për dy javë. Nëse dilni nga llogaria juaj, cookies të identifikimit do të hiqen.

Nëse redaktoni ose publikoni një artikull, një cookie shtesë do të ruhet në shfletuesin tuaj. Ky cookie nuk përfshin të dhëna personale dhe thjesht tregon post ID të artikullit që sapo keni redaktuar. Mbaron pas 1 ditësh.

PËRMBAJTJA E PËRDORUR NGA WEBSITE TË TJERA

Artikujt në këtë faqe mund të përfshijnë përmbajtjen e ngulitur (p.sh. video, imazhe, artikuj, etj.). Përmbajtja nga faqet e internetit të tjera sillet në të njëjtën mënyrë si në qoftë se vizitori ka vizituar faqen tjetër të internetit.

Këto faqe mund të mbledhin të dhëna për ju, të përdorin cookie-t, të futin ndjekje shtesë të palëve të treta dhe të monitorojnë bashkëveprimin tuaj me përmbajtjen, duke përfshirë gjurmimin e ndërveprimit tuaj me përmbajtjen nëse keni një llogari dhe keni hyrë në atë faqe interneti.

ANALITIKAT

Me kë i ndajmë të dhënat tuaja

Sa kohë i mbajmë të dhënat tuaja

Nëse lëshoni një koment, komentet dhe meta të dhënat e tij mbahen për një kohë të pacaktuar. Kjo është kështu që ne mund të njohim dhe të miratojmë çdo koment të përcjelljes automatikisht në vend që t’i mbajmë ato në një radhë moderimi.

Për përdoruesit që regjistrohen në faqen tonë të internetit (nëse ka), ne po ashtu ruajmë të dhënat personale që ato japin në profilin e tyre të përdoruesit. Të gjithë përdoruesit mund t’i shikojnë, modifikojnë ose fshijnë të dhënat e tyre personale në çdo kohë (përveçse nuk mund ta ndryshojnë emrin e përdoruesit). Administratorët e faqes mund ta shohin dhe ta redaktojnë atë informacion.

Cilat të drejta keni mbi të dhënat tuaja

Nëse keni një llogari në këtë faqe ose keni lënë komente, mund të kërkoni të merrni një skedar të eksportuar të të dhënave personale që ju mbajmë rreth jush, duke përfshirë çdo të dhënë që na keni dhënë. Ju gjithashtu mund të kërkoni që të fshijmë çdo të dhënë personale që kemi për ju. Kjo nuk përfshin të dhëna që janë të detyruara të mbajmë për qëllime administrative, ligjore ose të sigurisë.

Ku i dërgojmë të dhënat tuaja

Komentet e vizitorëve mund të kontrollohen përmes një shërbimi të automatizuar të zbulimit të spameve.

Informacioni juaj i kontaktit

Informacione shtesë

NE I MBROJNË TË DHËNA TUAJA

ÇFARË PROCEDURAT E SHKARKIMIT TË TË DHËNAVE KEMI NE VENDE TE NDRYSHME

PALËT E TRETA çfarË TË DHËNA PRANOJNË

ÇFARË VENDIM I AUTOMATIZUAR DHE / OSE PROFILI NE BËN ME TË DHËNAT E PËRDORUESVE

KËRKESAT E INFORMACIONIT RREGULLATOR TË INDUSTRISË