preu shkurret e fqinjit si pjese e mosmarreveshjes tetevjecare qe filloi per motive te uleta video - Preu shkurret e fqinjit si pjesë e mosmarrëveshjes tetëvjeçare, që filloi për motive të ulëta (Video)

Maxine Jahnson ia ka prerë shkurret fqinjit Ian Walton, pasi dyshja ishin të përfshirë në një mosmarrëveshje që ka nisur para tetë vitesh.

Gjithçka filloi para afro një dekade, kur zjarrfikësi i pensionuar u transferua në atë shtëpi që ndodhet në Essex të Anglisë, transmeton Telegrafi.

Pas ankesa të shumta për mënyrën se si ai po e parkon veturën dhe po ia dëmton të mbjellat, në atë hapësirë është ftuar shpesh policia. Në anën tjetër, Walton e akuzonte atë se ia ka vjedhur këmbët e tavolinës së kopshtit.

Mosmarrëveshjes tetëvjeçare që filloi për motive të ulëta, i është shtuar edhe gjesti fëmijëror i 54-vjeçares, siç është dëmtimi i shkurreve të fqinjit. /Telegrafi/

[embedded content]