produktet e imituara me se dobeti dallimi qe kane me origjinalin le shume per te deshiruar foto 560x416 - Produktet e imituara më së dobëti, dallimi që kanë me origjinalin lë shumë për të dëshiruar (Foto)

Të gjithë duan të blejnë me lirim, prodhimet e kompanive të mëdha.

Por, siç tregojnë këto fotografive, në shumicën e rasteve, ato mund të jenë imitime të prodhuara prej punëtorive të ndryshme, kinse janë origjinale, transmeton Telegrafi.

Në përmbledhjen që mund të shihni më poshtë, janë disa prej rasteve më ekstreme, kur produktet jo vetëm që dallojnë prej origjinalit, por kanë edhe gabime të dukshme.

Atlete, parfume dhe lodra fëmijësh, janë disa prej këtyre produkteve, dallimi që kanë me origjinalin lë shumë për të dëshiruar.

Andaj, këshilloheni që t’i shikoni me kujdes mallrat që blini apo porosisni, duke menduar se mund të jenë origjinale, por me çmim shumë më të lirë. /Telegrafi/

produktet e imituara me se dobeti dallimi qe kane me origjinalin le shume per te deshiruar foto - Produktet e imituara më së dobëti, dallimi që kanë me origjinalin lë shumë për të dëshiruar (Foto)

produktet e imituara me se dobeti dallimi qe kane me origjinalin le shume per te deshiruar foto 1 - Produktet e imituara më së dobëti, dallimi që kanë me origjinalin lë shumë për të dëshiruar (Foto)

produktet e imituara me se dobeti dallimi qe kane me origjinalin le shume per te deshiruar foto 2 - Produktet e imituara më së dobëti, dallimi që kanë me origjinalin lë shumë për të dëshiruar (Foto)

produktet e imituara me se dobeti dallimi qe kane me origjinalin le shume per te deshiruar foto 3 - Produktet e imituara më së dobëti, dallimi që kanë me origjinalin lë shumë për të dëshiruar (Foto)

produktet e imituara me se dobeti dallimi qe kane me origjinalin le shume per te deshiruar foto 4 - Produktet e imituara më së dobëti, dallimi që kanë me origjinalin lë shumë për të dëshiruar (Foto)

produktet e imituara me se dobeti dallimi qe kane me origjinalin le shume per te deshiruar foto 5 - Produktet e imituara më së dobëti, dallimi që kanë me origjinalin lë shumë për të dëshiruar (Foto)

produktet e imituara me se dobeti dallimi qe kane me origjinalin le shume per te deshiruar foto 6 - Produktet e imituara më së dobëti, dallimi që kanë me origjinalin lë shumë për të dëshiruar (Foto)

produktet e imituara me se dobeti dallimi qe kane me origjinalin le shume per te deshiruar foto 7 - Produktet e imituara më së dobëti, dallimi që kanë me origjinalin lë shumë për të dëshiruar (Foto)

produktet e imituara me se dobeti dallimi qe kane me origjinalin le shume per te deshiruar foto 8 - Produktet e imituara më së dobëti, dallimi që kanë me origjinalin lë shumë për të dëshiruar (Foto)

Përmbajtjet që i merr Ferizaj24 nga burime tjera nuk i nënshtrohen licencës Creative Commons 1.0, e cila përndryshe është e zakonshme, për përmbajtjet të cilat i plason kjo platformë mediatike. Ju lutemi, konsultohuni me buruesit për marrje të përmbajtjeve të tilla.
Ferizaj24 botohet në www.ferizaj24.info dhe mund të merren në tërësi, sipas licencës Creative Commons 4.0.