qelloi me telefon punonjesin e aeroportit denohet me pese dite arrest video 560x416 - Qëlloi me telefon punonjësin e aeroportit, dënohet me pesë ditë arrest (Video)
qelloi me telefon punonjesin e aeroportit denohet me pese dite arrest video - Qëlloi me telefon punonjësin e aeroportit, dënohet me pesë ditë arrest (Video)

Pasagjerit që e qëlloi me telefon në fytyrë, punonjësin e një aeroporti në Shangdong të Kinës, i është dhënë masa e arrestit për pesë ditë.

Me të kuptuar që i është anuluar fluturimi, ai është nervozuar dhe ka nisur të fjaloset me disa pjesëtarë të stafit, transmeton Telegrafi.

Në momentin që njëri prej tyre i tha se fluturimi i paraparë nuk do të ndodhë, ai e goditi dhe u desh intervenimi i sigurimit.

Ky gjest jo që e la vetëm pa kryer udhëtimin e shtyrë dhe me pesë ditë në qeli, por edhe hyri në listën e zezë dhe të gjitha lëvizjet e tij do të kontrollohen. /Telegrafi/

[embedded content]