129181640 3849167211801369 1034453784588808471 o1 560x416 - Qyteti i Ferizajt stoliset për festat e fundvitit

Kryetari i Komunës së Ferizajit, Agim Aliu ka ndezur sot dritat e qytetit bashkë me fëmijët e Ferizajt.

Aliu përmes një postimi në Facebook, njoftoi se ka ndezur dritat ku është stolisur qendra e qytetit.

Ai uroi që viti 2021 të vij me plot shëndet, mirësi e ditë të mbara për qytetarët e komunës të cilën e drejton.

“Mijëra drita u ndezën sonte nga duart e fëmijëve, nën tingujt e muzikës festive, për ta ndriçuar gëzimplotë, qiellin e Ferizajt në prag të festave të fundvitit. Bashkë me të vegjlit dhe prindërit e tyre, ecëm sheshit kryesor të qytetit, me gëzimin e sinqeritetin që veç fëmijët mund të përçojnë, për t’i thënë lamtumirë edhe pak ditë 2020-tës e mirësevjen Vitit të Ri 2021 me përplot shëndet, mirësi, ditë të mbara e mirëqenie për çdo ferizajas”, shkroi Aliu në Facebook.

129546959 3849166741801416 5160281103865170742 o 1000x5631 1 - Qyteti i Ferizajt stoliset për festat e fundvitit

129522519 3849166955134728 4882673260463400360 o 1000x5631 1 - Qyteti i Ferizajt stoliset për festat e fundvitit

129517873 3849165508468206 3991395665185218213 o 900x6001 1 - Qyteti i Ferizajt stoliset për festat e fundvitit

129308768 3849165841801506 8581389053807182151 o 1000x5631 1 - Qyteti i Ferizajt stoliset për festat e fundvitit

129230769 3849166831801407 3704555359362281875 o 1000x5631 1 - Qyteti i Ferizajt stoliset për festat e fundvitit

129210113 3849166478468109 7630544329759635926 o 1000x5631 1 - Qyteti i Ferizajt stoliset për festat e fundvitit

129181640 3849167211801369 1034453784588808471 o 801x6001 1 - Qyteti i Ferizajt stoliset për festat e fundvitit

128894709 3849166191801471 5685279363429897027 o 1000x5631 1 - Qyteti i Ferizajt stoliset për festat e fundvitit