Ky portal mirëmbahet nga “Ferizaj24”. Materialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të shtypen, ose të përdoren në çfarëdo forme tjetër për qëllime përfitimi, pa miratimin e drejtuesve të “Ferizaj24”. Për ta shfrytëzuar materialin e këtij portali obligoheni t’i pranoni Kushtet e përdorimit.

Redaksia:
[email protected]
[email protected]
[email protected]

Departamenti i Marketingut:
Email: [email protected]

Adresa:
70000, Ferizaj