sfarqa11 1024x7631 560x416 - Sfarqa: Në Ferizaj 24 milionë euro investime kapitale

Kryetari i Ferizajt, Muharrem Sfarqa thotë se kanë bërë shumë investime në katër vitet e fundit në këtë Komunë.

Duke përmendur disa projekte ai ka thënë se investime kapitale janë bërë mbi 24 milionë, nga mjetet e komunës.

Në emisionin Euro Tribuna ku po debatohet për punët që kanë bërë kryetarët, Sfarqa tha se nga Qeveria kanë pasur mbështetje, veçanërisht nga ministria e Infrastrukturës, por jo aq sa duhet, pra jo konform ligjit.

Përmbajtjet që i merr Ferizaj24 nga burime tjera nuk i nënshtrohen licencës Creative Commons 1.0, e cila përndryshe është e zakonshme, për përmbajtjet të cilat i plason kjo platformë mediatike. Ju lutemi, konsultohuni me buruesit për marrje të përmbajtjeve të tilla.
Ferizaj24 botohet në www.ferizaj24.info dhe mund të merren në tërësi, sipas licencës Creative Commons 4.0.