hipertencion 2 905x3951 560x395 - Shëroni tensionin e lartë të gjakut me një gotë ujë: Teknika e Japonisë së lashtë është e artë!

Në Japoni është shprehi të pihet një gotë ujë menjëherë pas zgjimit. Dhe shumë teste mjekësore gjithashtu kanë konstatuar përparësitë e kësaj teknike.

Shërimi me ujë jep rezultate për sëmundjet “e vjetra” dhe serioze si edhe për sëmundjet “e reja” moderne – është njohur si shërim efikas qind për qind i këtyre sëmundjeve: dhembjes së kokës, dhembjeve të trupit, sistemit të zemrës, artritit, rrahjeve të shpejta të zemrës, epilepsisë, yndyrës në gjak, bronkitit, astmës, tuberkulozit, meningjitit, sëmundjes së veshkave dhe organeve të urinimit, të vjellave, gastritit, diarresë, hemorroideve, diabetit, kapsllëkut, të gjitha sëmundjeve të syve, sëmundjeve të mitrës, kancerit dhe çrregullimeve menstruale, sëmundjeve të veshit, fytit dhe hundës

UMH C BloodPressure 011 - Shëroni tensionin e lartë të gjakut me një gotë ujë: Teknika e Japonisë së lashtë është e artë!

1. Sapo të zgjoheni në mëngjes, para se t’i lani dhëmbët, pini 4 x 16- ml (640 ml) gota ujë të vakët.

2. Lani dhëmbët dhe gavrën e gojës dhe mos hani as pini asgjë gjatë 45 minutave vijues.

3. Pas 45 minutave mund të hani dhe të pini normalisht.

4. Pas 15 minutave (nëse kafjalli/dreka/darka juaj ka zgjatur) mos hani as pini asgjë gjatë 2 orëve vijuese.

5. Ata të cilët janë të moshuar apo të sëmurë dhe nuk mund t’i pinë 4 gota ujë menjëherë në fillim (derisa të mësohen) mund të fillojnë të pinë përnjëherë nëse munden, ndërsa atëherë çdo ditë të shtojnë sasinë e ujit derisa të arrijnë t’i pinë 4 gota ujë.

6. Kjo metodë do të shërojë sëmundjet, ndërkaq edhe të shëndetshmit do të kënaqen edhe më shumë me shëndetin më të madh.

adobestock 22139303265f8e15f97be6bc38c2dff0000a8dfd81 - Shëroni tensionin e lartë të gjakut me një gotë ujë: Teknika e Japonisë së lashtë është e artë!

Sa ditë janë të nevojshme që të shërohen këto sëmundje:

1. Tensioni i lartë i gjakut – 30 ditë
2. Gastriti – 10 ditë
3. Diabeti – 30 ditë 4
4. Kapsllëku – 10 ditë
5. Kancer – 180 ditë
6. Tuberkulozi – 90 ditë
7. Ata të cilët kanë artrit, këtë metodë të shërimit mund ta bëjnë vetëm 3 ditë në javën e parë, ndërsa nga java e dytë e tutje në bazë ditore.

Frequent Urination 1500x6301 - Shëroni tensionin e lartë të gjakut me një gotë ujë: Teknika e Japonisë së lashtë është e artë!

Ky shërim nuk ka efekte anësore, pos që do të shkoni më shpesh në WC të urinoni.

Do të jetë mirë nëse këtë ta bëjmë praktikë ditore gjatë gjithë jetës, jo vetëm derisa të shërojmë sëmundjen.

Pini ujë dhe do të jeni aktivë. Ka kuptim. Kinezët dhe japonezët pinë çaj të nxehtë gjatë ushqimit, jo ujë të ftohtë. Mbase është mirë t’i përvetësojmë shprehitë e tyre të pirjes (në gllënjka të vogla) gjatë ushqimit.

Përmbajtjet që i merr Ferizaj24 nga burime tjera nuk i nënshtrohen licencës Creative Commons 1.0, e cila përndryshe është e zakonshme, për përmbajtjet të cilat i plason kjo platformë mediatike. Ju lutemi, konsultohuni me buruesit për marrje të përmbajtjeve të tilla.
Ferizaj24 botohet në www.ferizaj24.info dhe mund të merren në tërësi, sipas licencës Creative Commons 4.0.