89191951 2893204340725382 6673746967387963392 o 850x6751 1 560x416 - Shkollat e Ferizajt furnizohen me materiale higjienike, së shpejti kryhet dezinfektimi

Shkollat e Ferizajt, gjatë ditës së sotme, pranuan kontigjentin e pajisjeve dhe materialeve higjienike të cilat do të shërbejnë për të mirëmbajtur e dezinfektuar hapësirat e punës dhe ambientet tjera në të gjitha shkollat e Ferizajt. Kjo masë, është njëra nga të shumta masa që po ndërmerren nga niveli lokal për të parandaluar përhapjen e virusit Covid-19 i njohur si CoronaVirus-i.

Ditëve në vijim, drejtori i Arsimit, Afrim Llabjani ka urdhëruar të kryehet dezinfektimi i plotë i hapësirave shkollore, të përpilohet raporti i gjendjes në të gjitha godinat shkollore sa i përket niveli higjienik e si të tilla të intervenohet për mirëmbajtjen e tyre.

Kjo periudhë e “pushimit” të nxënësve, përkatësisht ndërprerjes së mësimit në gjithë vendin, Ferizaj po e shfrytëzon që gjatë këtyre ditëve të aplikoj gjithë masat e nevojshme për pastrimin e thellë të ambienteve shkollore.

88429737 2893204380725378 2462036585923739648 o 850x7691 1 - Shkollat e Ferizajt furnizohen me materiale higjienike, së shpejti kryhet dezinfektimi

89579434 2893204470725369 190646077781704704 o 850x6121 1 - Shkollat e Ferizajt furnizohen me materiale higjienike, së shpejti kryhet dezinfektimi

89191951 2893204340725382 6673746967387963392 o 1 850x6751 1 - Shkollat e Ferizajt furnizohen me materiale higjienike, së shpejti kryhet dezinfektimiaj

Përmbajtjet që i merr Ferizaj24 nga burime tjera nuk i nënshtrohen licencës Creative Commons 1.0, e cila përndryshe është e zakonshme, për përmbajtjet të cilat i plason kjo platformë mediatike. Ju lutemi, konsultohuni me buruesit për marrje të përmbajtjeve të tilla.
Ferizaj24 botohet në www.ferizaj24.info dhe mund të merren në tërësi, sipas licencës Creative Commons 4.0.