shoferi i pakujdesshem e demtoi motorin e aeroplanit derisa po e parkonte ne aeroport video 560x416 - Shoferi i pakujdesshëm e dëmtoi motorin e aeroplanit, derisa po e parkonte në aeroport (Video)
shoferi i pakujdesshem e demtoi motorin e aeroplanit derisa po e parkonte ne aeroport video - Shoferi i pakujdesshëm e dëmtoi motorin e aeroplanit, derisa po e parkonte në aeroport (Video)

Motori i Boeing 747 është dëmtuar rëndë, pasi u godit për një platformë gjatë lëvizjes nëpër aeroportin e Amsterdamit të Holandës.

E tëra ndodhi pasi shoferi i makinës që po e tërhiqte aeroplanin për ta parkuar, nuk pati kujdes dhe e shkaktoi aksidentin, transmeton Telegrafi.

Zyrtarë të kompanisë ajrore, që e kanë në pronësi aeroplanin që kushton rreth 30 milionë euro, kanë thënë se motori është i vlefshëm dhe pësoi dëme të pariparueshme.

Nuk janë bërë të ditura detajet, por nuk ka raport se aksidenti ka shkaktuar anulim të fluturimeve. /Telegrafi/