shtepiza e jashtezakonshme ne forme ananasi e vendosur ne 20 metra lartesi foto - Shtëpiza e jashtëzakonshme në formë ananasi, e vendosur në 20 metra lartësi (Foto)

Kemi parë shumë shtëpiza në pemë, por kjo në formë ananasi e vendosur në pemën e lartë 20 metra, është shumë me e mahnitshme.

Në të vetmen dhomë ku është një shtrat dysh, kulmi është i mbuluar me xhama dhe ofron mundësi që natën të shikohet qielli me yje, transmeton Telegrafi.

Për të plotësuar nevojat elementare është një banje e vogël, me guaskë tualeti, lavaman dhe dush, por nuk ka vaskë.

Të gjitha ata që duan të kalojnë natën në këtë shtëpizë që ndodhet në një pjesë të Kalifornisë së Shteteve të Bashkuara, duke të paguajnë 150 euro për një natë.

Mirëpo, ka edhe mundësi që të porositet dhe kompania kontraktuese ta montojë në oborrin e blerësit. /Telegrafi/

shtepiza e jashtezakonshme ne forme ananasi e vendosur ne 20 metra lartesi foto - Shtëpiza e jashtëzakonshme në formë ananasi, e vendosur në 20 metra lartësi (Foto)

shtepiza e jashtezakonshme ne forme ananasi e vendosur ne 20 metra lartesi foto 1 - Shtëpiza e jashtëzakonshme në formë ananasi, e vendosur në 20 metra lartësi (Foto)

shtepiza e jashtezakonshme ne forme ananasi e vendosur ne 20 metra lartesi foto 2 - Shtëpiza e jashtëzakonshme në formë ananasi, e vendosur në 20 metra lartësi (Foto)

shtepiza e jashtezakonshme ne forme ananasi e vendosur ne 20 metra lartesi foto 3 - Shtëpiza e jashtëzakonshme në formë ananasi, e vendosur në 20 metra lartësi (Foto)

shtepiza e jashtezakonshme ne forme ananasi e vendosur ne 20 metra lartesi foto 4 - Shtëpiza e jashtëzakonshme në formë ananasi, e vendosur në 20 metra lartësi (Foto)

shtepiza e jashtezakonshme ne forme ananasi e vendosur ne 20 metra lartesi foto 5 - Shtëpiza e jashtëzakonshme në formë ananasi, e vendosur në 20 metra lartësi (Foto)

shtepiza e jashtezakonshme ne forme ananasi e vendosur ne 20 metra lartesi foto 6 - Shtëpiza e jashtëzakonshme në formë ananasi, e vendosur në 20 metra lartësi (Foto)

shtepiza e jashtezakonshme ne forme ananasi e vendosur ne 20 metra lartesi foto 7 - Shtëpiza e jashtëzakonshme në formë ananasi, e vendosur në 20 metra lartësi (Foto)

Përmbajtjet që i merr Ferizaj24 nga burime tjera nuk i nënshtrohen licencës Creative Commons 1.0, e cila përndryshe është e zakonshme, për përmbajtjet të cilat i plason kjo platformë mediatike. Ju lutemi, konsultohuni me buruesit për marrje të përmbajtjeve të tilla.
Ferizaj24 botohet në www.ferizaj24.info dhe mund të merren në tërësi, sipas licencës Creative Commons 4.0.