lajmet e fundit zeropese.com ferizaj 51 560x416 - Shtetasja gjermane pranoi Islamin në xhaminë e Ferizajt

Shtetasja gjermane Stephanie Krauss sot pranoi Islamin në xhaminë ‘El Faruk’ të qytetit të Ferizajt në prani të imamit Naim ef. Rexhepi dhe familjarëve.

Stephanie është e martuar me ferizajasin Lulzim Sejdiu dhe së bashku e kanë përzgjedhur xhaminë e qytetit te Ferizajt për të dëshmuar përkatësinë – gjegjësisht pranimin e Islami dhe thënien publike të dëshmisë se të qenit myslimane.

Lutemi që Zoti i Lart ta ndihmojë në njohje dhe me të thellë të Islamit dhe qëndrueshmëri në rrugën e Tij ka shkruar hoxhe Naim Rexhepi ne profilin e tij ne facebook ku ka bere te ditur kete lajm.