4F7EE8A8 49F7 459B 9F64 EC7E17ED8DE5 780x439.jpeg 560x416 - Si pjesë e ‘shout’, arrestohet prezantuesi i emisionit “Kojshia Show” – pasi tentoi t’ua bëjë kamerën e fshehtë policisë

Sipas pjesë e spektaklit të “Kojshia Show” është arrestuar prezantuesi i emisionit “Kojshia Show”

Imeri fillimisht kishte tentuar që t’ua bëjë kamerën e fshehtë Policisë, gjest i cili nuk përfundoi siç kishte menduar, shkruan Bota Sot.

4F7EE8A8 49F7 459B 9F64 EC7E17ED8DE5 780x439.jpeg - Si pjesë e ‘shout’, arrestohet prezantuesi i emisionit “Kojshia Show” – pasi tentoi t’ua bëjë kamerën e fshehtë policisë

Organet kompetente pas veprimit të moderatorit e kishin arrestuar atë, ndërsa ky i fundit i kishte rezistuar prangave.

Prezantuesi u kishte treguar se ka qenë kamerë e fshehur dhe se nuk ka tentuar ta shkelë ligjin.

E4783E7F 265C 47D7 859A 0C7BE9786911 1.jpeg - Si pjesë e ‘shout’, arrestohet prezantuesi i emisionit “Kojshia Show” – pasi tentoi t’ua bëjë kamerën e fshehtë policisë

Sadri Imeri shpeshherë ka provuar këto lloj veprime në emisionin e tij, ndërkaq kësaj radhe ai ka provuar edhe Policinë e Kosovës.