auto unnamed1532757993 650x3581 560x358 - Sot i jepet lamtumira e fundit Adem Demaçit

Këshilli Organizativ i ceremonisë së varrimit të veprimtarit Adem Demaçi, ka njoftuar se ceremonia komemorative do të mbahet sot në sheshin “Skënderbeu”, duke filluar nga ora 08:30.

Pas përfundimit të ceremonisë komemorative, kortezhi së bashku me qytetarët do të niset drejt varrezave të Velanisë, nga ora 11:00, kurse varrimi bëhet në orën 12:00.

Ceremonia komemorative dhe varrimi i Adem Demaçit, me nderimet më të larta shtetërore, bëhen për ta nderuar jetën dhe veprën e tij.