ferizaj 2 660x3301 560x330 - Sot në Ferizaj do të nderohet dëshmorit i kombit, Bekim Osmani, në përvjetorin e rënies heroike të tij

Organizata e Veteranëve të Luftës së UÇK-së – dega Ferizaj njofton bashkëqytetarë, familjarë të dëshmorëve të kombit, invalidë dhe veteranë të UÇK-së, në ditën e rënies heroike të dëshmorit të kombit – Bekim Osmani, ftoheni sot me datë: 17.09.2018, ora 10:00, në homazhe në Varrezat e Dëshmorëve të Kombit të UÇK-së në Ferizaj. Ardhja juaj nderon gjakun, veprën dhe sakrificën e dëshmorëve për liri – thuhet në njoftim.