auto auto auto dhuna rrahje1523175562152939565715358820061 560x416 - Sot në Ferizaj, pesë raste të dhunës në familje

Prokuroria Themelore në Ferizaj ka njoftuar se sot ka pranuar pesë raste të dhunës në familje, nga stacioni policor në Ferizaj.

Në këto raste janë përfshirë shtatë persona, për të cilët ekziston dyshimi se kanë kryer veprën penale “Lëndim i lehtë trupor”, “Dhunë Familjare” dhe “Sulm”.

Në të gjitha këto raste, ekziston dyshimi i arsyeshëm se kanë kryer veprat penale të lartëcekura, ku dy prej viktimave kanë marrë edhe trajtim mjekësor në Qendrën Emergjente në Ferizaj.

Lidhur me këto raste, është njoftuar prokurori dhe lëndët janë në procedurë e sipër.

Prokuroria Themelore në Ferizaj ka shtuar se po i trajton me prioritet dhe seriozitet të lartë të gjitha rastet, duke iu kushtuar vëmendje të veçantë rasteve të dhunës në familje.

Përmbajtjet që i merr Ferizaj24 nga burime tjera nuk i nënshtrohen licencës Creative Commons 1.0, e cila përndryshe është e zakonshme, për përmbajtjet të cilat i plason kjo platformë mediatike. Ju lutemi, konsultohuni me buruesit për marrje të përmbajtjeve të tilla.
Ferizaj24 botohet në www.ferizaj24.info dhe mund të merren në tërësi, sipas licencës Creative Commons 4.0.