Eshtë publikuar një ndër episodat më interesant dhe më shumë humor, Egjeli.

Asnjëherë nuk i kemi parë Teten Gjyli dhe Axhën Sheq duke bërë ‘muhabet’ si burrë e grua, e pikërisht në këtë episod ndodh.

tashme online episodi i 64 i serialit egjeli sahit plisi deshiron ta vrase veten - Tashmë ‘online’ episodi i 64 i serialit “Egjeli” – Sahit Plisi “dëshiron ta vrasë veten”

Në anën tjetër Sahit Plisi “e vret veten”, Msusi i Katunit mundohet të mësojë anglisht, e shumë ngjarje të tjera.

“Egjeli” shfaqet eskluzivisht vetëm ‘online’ në platformën më të madhe shqip, gjirafavideo.com

Ndiqeni episodin këtu: