w 72 560x416 - Taulant Dajaku njofton ndarjen me Ferizajn, në pritje të ofertave të reja

Taulant Dajaku është njëri ndër futbollistët më të dalluar ndër vite në futbollin kosovar.

Ai nëpërmjet një postimi në Facebook ka njoftuar që është futbollist i lirë tashmë dhe është larguar nga Ferizaj pas dy viteve që kaloi atje.

Ky është postimi i tij i plotë:

Screenshot 20210116 160356 Facebook - Taulant Dajaku njofton ndarjen me Ferizajn, në pritje të ofertave të reja