thaqi 11 560x393 - Thaçi viziton sot një fermer nga Ferizaj, kjo është arsyeja

Presidenti i Kosovës Hashim Thaçi do të shikoj sot për së afërmi fushatën e korrje-shirjeve të grurit.

Pikërisht për këtë do vizitoj Ferizajn, saktësisht  fshatin Prelez i Jerlive.

I pari i vendit do ta takojë fermeri Xhevat Uka i cili është kultivues i rreth 300 hektarëve me grurë dhe rreth 200 hektarëve me misër.

“Në orën 14:00, Presidenti i Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi, për ta parë nga afër mbarëvajtjen e fushatës së korrje-shirjeve të grurit, do ta vizitojë fermerin Xhevat Uka në fshatin Prelez i Jerlive të Komunës së Ferizajt. Fermeri Xhevat Uka është kultivues i rreth 300 hektarëve me grurë dhe rreth 200 hektarëve me misër.” kaz njoftuar Zyra e Presidentit.