ajd 730x4391 560x416 - Tri shkolla ne te njejtin objekt ne Ferizaj (Video)

Edhe pse nuk i takojnë një gjenerate dhe nuk kanë profesorë të njëjtë, në një objekt janë tri shkolla të ndryshme. Sipas njërit drejtor, komuna e Ferizajt ka mungesë të objekteve shkollore.

Mund të doket vetëm si një objekt me një funksion të vetëm. Por, e vërteta është ndryshe. Në këtë objekt vijojnë mësimin tri shkolla.

Madje as mosha e nxënësve e drejtimet nuk janë të përafërta.

Këtë objekt, e ndajnë nxënësit e fillores dhe të arsimit parauniversitar .

E kjo nuk gjendet në periferi ku numri i nxënësve është i vogël, por është pikërisht në qendër të qytetit të Ferizajit.

Këtu edhe pse për momentin nxënësit janë në pushime, dikush i cili ka ardhur të marrë dëftesën e lamtumirës po thotë se gjimnazi ishte i vështirë.

Por mbingarkimi i shumë nxënësve në këtë objekt ka bërë që të ketë edhe mbipopullim nëpër klasa.

E nga drejtuesit e kësaj shkolle thonë se menaxhimi është goxha i vështirë.

Të njoftuar për këtë problem janë edhe nga drejtoria e arsimit në Ferizaj.

Për mos ndërtimin e shkollave ata thonë se fajtor janë borxhet nga qeverisja e kaluar.

Madje për gjendjen kaotike prindërit edhe janë ankuar.

Ferizaj, tash e sa kohë ka probleme me menaxhimin e parasë krejt kjo për arsye që përmbaruesit po marrin borxhet të cilat i kishte lënë Muharrem Sfarqa i LDK-së.

Përmbajtjet që i merr Ferizaj24 nga burime tjera nuk i nënshtrohen licencës Creative Commons 1.0, e cila përndryshe është e zakonshme, për përmbajtjet të cilat i plason kjo platformë mediatike. Ju lutemi, konsultohuni me buruesit për marrje të përmbajtjeve të tilla.
Ferizaj24 botohet në www.ferizaj24.info dhe mund të merren në tërësi, sipas licencës Creative Commons 4.0.