auto 57133800 2144269869022418 8996704064066551808 n1555594241 560x416 - Universiteti i Shkencave të Aplikuara në Ferizaj ofroi 150 vende pune për studentë

U hap panairi i Punës në Universitetin e Shkencave të Aplikuara në Ferizaj
Në Universitetin e Shkencave të Aplikuara në Ferizaj u hap panairi i punës i dytë me radhë i cili po mbahet në këtë universitet.

Përmbajtjet që i merr Ferizaj24 nga burime tjera nuk i nënshtrohen licencës Creative Commons 1.0, e cila përndryshe është e zakonshme, për përmbajtjet të cilat i plason kjo platformë mediatike. Ju lutemi, konsultohuni me buruesit për marrje të përmbajtjeve të tilla.
Ferizaj24 botohet në www.ferizaj24.info dhe mund të merren në tërësi, sipas licencës Creative Commons 4.0.