33720432 1460339940785490 2365284523366678528 n1 560x416 - Valdete Tahiri nga Fitnessi Roni triumfoi në vendin e parë në Body Building

Valdete Tahiri nga Ferizaj, shpallet kampione e Kosovës për herë të dytë si këtë vit, ashtu edhe vitin e kaluar!

Garat e Kosovës si dhe mbarëkombëtare të organizuar nga Federata e Body Buildingut dhe Fitnesit të Kosovës në Prizren që u mbajtën më 25.05.2018, Valdete Tahiri nga Fitnesi “Roni” triumfoi në vendin e parë në kategorinë deri në 60 kg.

Valdetes i urojmë edhe shumë suksese të tjera!