r33er 743x4601 560x416 - Vazhdon trendi i shitjeve të biletave në të zezë, faqet e shit-blerjeve të mbushura me bileta për ndeshjen Kosovë-Maltë

Faqet e shit-blerjeve në rrjetet sociale janë shndërruar në “biletari” online për shitjen e biletave për duelin Kosovë – Maltë, raporton Gazetasheshi.com.

Në shumë faqe të tilla po ofrohen bileta me çmime më të larta se ato që kushtojnë në pikat e shitjes.

Megjithëse të pakontrolluar, qytetarët po e kanë më të lehtë të blejnë bileta në të zezë, se në qendrat e shitjes, për shkak të radhëve të gjata të pritjes.

Gjatë ditës së hënë kishte shumë tollovi dhe tensione në pikat e shitjes në Prishtinë dhe Ferizaj, ndërkohë radhët e gjata të pritjeve kanë vazhduar edhe gjatë ditës së martë.

erwer1 - Vazhdon trendi i shitjeve të biletave në të zezë, faqet e shit-blerjeve të mbushura me bileta për ndeshjen Kosovë-Maltë