Loading...

KEDS njofton se gjatë ditëve në vijim do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike në disa pjesë të Kosovës.

VIDEO

Sipas komunikatës së KEDS-it, ndërprerjet do të bëhen me qëllim të mirëmbajtjes së rrjetit furnizues.

Prishtinë

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 12.12.2018 në TS 35/10kV Mazgiti do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Breznicë (Kodi: 15019009) prej orës 09:00 deri ne ora 17:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Breznica, Kozarica dhe Barileva.

Arsyeja e ndërprerjes: Riparime dhe ndryshime ne rrjetin e ri.

2.

Më 12.12.2018 në NS 110/35/10 kV Prishtina 1 do të ndërprehet:

· TS 10/0.4 kV Kalabria 1 (Kodi:10000007076) prej orës 08:00-11:00 dhe deri 13:00-16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lagjja Kalabria.

Arsyeja e ndërprerjes: Kyçje e konsumatorëve.

3.

Më 12.12.2018 në NS 110/35/10 kV Prishtina 1 do të ndërprehet:

· TS 10/0.4 kV Kalabria 2 (Kodi:10000007077) prej orës 08:00-11:00 dhe prej 13:00-16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë: Lagjja Kalabria.

Arsyeja e ndërprerjes: Kyçje e konsumatorëve.

4.

Më 12.12.2018 në TS 220/35/10kV Podujeva do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Podujeva 5 (Kodi:14000005) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: qyteti, Polonica, Lagjja Hoxheviqët dhe Ballovci.

Arsyeja e ndërprerjes: Demontimi i trafove të vjetra.

5.

Më 12.12.2018 në TS 220/35/10kV Podujeva do të ndërprehet:

· TS 10/0.4 kV Rugova (Kodi:14000001004) prej orës 09:00 deri në ora 11:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr. Skënderbeu, rr.Vëllezërit Frashëri dhe rr. Emin Duraku.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime në kuadër të projektit Lot 1 Prishtina nën projekti Obranqë 1 14000012136 Obranqë 2 14000012192.

6.

Më 12.12.2018 në TS 220/35/10kV Podujeva do të ndërprehet:

· TS 10/0.4 kV Blakqoret (Kodi:14000001005) prej orës 09:00 deri në ora 11:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin:rr. Skënderbeu, rr.Vëllëzerit Frashëri dhe rr. Emin Duraku.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime në kuadër të projektit Lot 1 Prishtina nën projekti Obranqë 1 14000012136 Obranqë 2 14000012192

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 12.12.2018 në NS 35/10 kV Batllava do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Batllava (Kodi: 14015001) prej orës 09:30 deri në ora 12:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Batllava, Gërdovci, Bellopoja dhe Lluga.

Arsyeja e ndërprerjes: Kontrollimi dhe shtimi i vajit për transformatorët energjetik, shtërngimi i përçueseve dhe ndërrimi i izolatorëve të dëmtuar.

2.

Më 12.12.2018 në TS 35/10kV Batllava do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Orllani (Kodi: 14015002) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Gibovci, Shkolla e Vjetër, Xhamia e Vjetër, Kalatica, Braina, Bërveniku, Bllata, Metergovci 1 dhe 2, Orllani, Vikendicat, Te Zahir Pajaziti.

Arsyeja e ndërprerjes: Kontrollimi dhe shtimi i vajit për transformatorët energjetik, shtërngimi I përçuesve dhe ndërrimi i izolatorëve të dëmtuar.

3.

Më 12.12.2018 në TS 110/35/10kV Palaj do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Palaj (Kodi: 18024001) prej orës 09:30 deri në ora 12:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Mulliri Palaj, Hade-Miniera, Hade, Hamidi, Bivolaku te Berishët, Lajthishta, Kulla Sibovc, Sibovc te Kangjelët, Sibovc te Kelmendët, Shipitulla, Grabovci, TR privat te Mjekiqi, Bivolaku te Saraqët, Plemetin – Xhemnicët dhe konsumatorët e fshatit Sibovc.

Arsyeja e ndërprerjes: Kontrollimi dhe shtimi i vajit për transformatorët energjetik, shtërngimi i përçueseve dhe ndërrimi i isolatorëve të dëmtuar.

4.

Më 12.12.2018 në NS 110/35/10kV Palaj do te ndërprehet:

· Dalja 10 kV Fidanishte (Kodi: 18024003) nga ora 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Fidanishta- Kastriot, Hashanët -Kastriot, Elektro monti dhe Palaj.

Arsyeja e ndërprerjes: Kontrollimi dhe shtimi i vajit për transformatorët energjetik, shtërngimi i përçuesve dhe ndërrimi i izolatorëve të dëmtuar.

Mitrovicë

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1

Më 12.12.2018 në NS 110/10 kV Skenderaj do të ndërprehet:

• Dalja 10 kV Runiku (Kodi: 74000005) prej orës 11:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Klinë e Epërme, Qubrel, Kotorr, Vitak, Kastriot, Runik, Banjë, Surigan, Radishevë, lagjet Mecini, Berani dhe Qitakët, Leqini dhe Tërrnova.

Arsyeja e ndërprerjes: Ngritja e shtyllave në tension të lartë, kyçja nga rrjeti egzistues në të riun dhe ndërrimin e trafostacioneve egzistuese nga kulla në trafo- shtyllë.

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 12.12.2018 në TS 110/10 kV Skenderaj do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Likovci (Kodi: 74000001) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Kryshefc, Morinë, Makermal, Polluzhë, Shtuticë, Likofc i Ri, Rezallë, Tushillë, Rezallë e Re, Likofc, Obri e Ulët, Murgë, Plluzhinë dhe Ticë.

Arsyeja e ndërprerjes: Rregullimi i shtyllave të lakuara.

2.

Më 12.12.2018 në TS 110/10 kV Skenderaj do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Qirezi (Kodi: 74000004) prej orës 09:30 deri në ora 12:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Krushefc, Polac, Dashefc, Baks, Qirez, Prellofcë, Krasaliq, Kozhicë, Krasmirofcë, Likoshan, Gradicë dhe Godanc.

Arsyeja e ndërprerjes: Kalimi i përçusve në shtyllat e vendosura.

Gjilan

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 12.12.2018 në TS 110/10 kV Gjilani 5 do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV J14 Rrethi (Kodi: 63000014) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: TSB-Betonierka, TSB-Mega (rruga e Prishtinës), TSB- Ukshini (rr. e Prishtinës), TSB-Tuneli, TSB-16 (Dardania -I) dhe TSB-25,TSB-26 (Dardania -I).

Arsyeja e ndërprerjes: Zhvendosja e rrjetit.

2.

Më 11.12.2018 në TS 35/10 kV Gjilani 1 do të ndërprehet:

· TS 10/0.4 kV Simpo (Kodi: 60060019030) prej orës 11:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë: Simpo.

Arsyeja e ndërprerjes: Rikonstruim i KSHE.

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 12.12.2018 në TS 35/10 kV Rrafshina do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Stublla (Kodi: 61067001) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Stubull, Vërbovc, Gërnçar, Podgorc, gurthysi-MISINI, gurthysi-Bentakosi i Ri, gurthysi-Mogillte, fabrika – Ujësjellësi dhe Godeni.

Arsyeja e ndërprerjes: Konzolla metalike 10 kV për SHB 12/1000.

2.

Më 12.12.2018 në TS 35/10 kV Rrafshina do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Begunca (Kodi: 61067010) prej orës 09:30 deri në ora 12:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Beguncë, Lubishtë, Shosharë, Letnicë, Vernakollë dhe Lagjja Arifaj.

Arsyeja e ndërprerjes: Konzolla metalike 10 kV per SHB 12/315.

Ferizaj

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 12.12.2018 në TS 35/10 kV Ferizaj 2 do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Kosovapetrolli (Kodi: 40041003) prej orës 09:30 deri ne ora 12:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr.”G.Terbeshi”,Talinovci i Jerlive, Muhovci, Prelezi i Jerlive dhe i Muhaxherëve dhe bizniset private.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion i daljes 10 kV “Kosovapetroll”.

2.

Më 12.12.2018 në NS 35/10 kV Ferizaj II do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Betoni (Kodi: 40041002) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr.”Prizrenit”, Saraishta, Lloshkobare, Llojza, Kosina, Slivova, Dremjaku dhe bizniset private.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizioni i daljes 10 kV “Betoni”.

Gjakovë

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 12.12.2018 në TS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Kijeva (Kodi: 82082007) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Balincë, Bubavec, Drenoc, Gollubovc, Kijevë, Llazicë, Lubizhdë, Mleqan, Plloçicë, Polluzhë dhe Stapanicë.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i ndarësit dhe mbrojtësit katodik në TSSH ekzistuese.

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 12.12.2018 në TS 35/10kV Xërxë do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Ratkoci (Kodi: 82081006) prej orës 09:30 deri në ora 12:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Gexhë, Radostë, Ratkoc dhe Xërxe (një pjesë).

Arsyeja e ndërprerjes: Demontim – montim i shtyllës së betonit.

1.

Më 12.12.2018 në TS 35/10 kV Xërxa do të ndërprehet.

· Dalja 10 kV Denji (Kodi: 82081007) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Çifllak, Denjë, Dobidol, Guri Kuq, Kaznik, Kramovik, Polluzhë, Rakovinë dhe Ratkoc (një pjesë).

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i dy shtyllave të drurit.

Pejë

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 12.12.2018 në TS 35/10kV Peja ll do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Maja e Zezë (Kodi: 50051007) prej orës 09:30 deri në ora 12:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Gjimnazi, Kisha Ortodokse, Lidhja rezervë TS-7/2 ,KFOR-i italian, KFOR-i argjentinas.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i panelit dhe daljeve TL, pastrimi.

2.

Më 12.12.2018 në NS 35/10 kV Peja II do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Rugova (Kodi: 50051006) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Rugova, Llazi, Shtupeqi i Madh, Llotova, Pepaj, Koshutani, Shkreli, Boga, Stankaj, Haxhaj, Kuqishta 1, Drelaj 2 dhe Bregu Kuqishtë.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion i daljeve 10 kV.

3.

Më 12.12.2018 në TS 110/10kV Istogu do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Istogu ll (Kodi: 54000007) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: qyteti, Dushkaja Bujupët, Dushkaja e Re, Dragulovci, Dubravë Ferma, Standardi, Shkolla fillore, Loshët, Banesat, Kuvendi Komunal, Banesat 2, Motel Trofta, spitali dhe Lugu.

Arsyeja e ndërprerjes: Dislokimi i një shtylle të TL 10 kV.

4.

Më 12.12.2018 në TS 110/10kV Istogu do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Vrella (Kodi: 54000002) prej orës 10:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Cerrcë, Lubozhdë, Vrellë dhe Stupe.

Arsyeja e ndërprerjes: Kyçja e objektit afarist në LP 10 kV Vrella.

Prizren

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 12.12.2018 në NS 110/35/10kV Theranda do te ndërprehet:

· Dalja 10 kV Peqani (Kodi: 32000007) prej orës 09:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Peqan, Sllapuzhan, Bllacë, Duhël, Nishor, Kosterrc, Breshanc, Semetisht, Gurthyesi Destani Peqan, N.T.P.Kroni Bllacë, Pompat e benzinës Bes co.

Arsyeja e ndërprerjes: Montimi i transformatorit, montimi i konzollave, izolatorëve, si dhe tërheqja e përçuesit.

2.

Më 12.12.2018 në NS 110/10kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Levisha (Kodi: 31000012) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Levisha, Sporti, Njegoshi, Aradha e Sharrit, Ujësjellësi, Qyteti, Jabllanica dhe Novoselani.

Arsyeja e ndërprerjes: Demontimi i rrjetit të vjetër ekzistues.

Bëje LIKE dhe merr lajmin e fundit nga Ferizaj24:

Loading...Përmbajtjet që i merr Ferizaj24 nga burime tjera nuk i nënshtrohen licencës Creative Commons 1.0, e cila përndryshe është e zakonshme, për përmbajtjet të cilat i plason kjo platformë mediatike. Ju lutemi, konsultohuni me buruesit për marrje të përmbajtjeve të tilla.

Ferizaj24 botohet në www.ferizaj24.info dhe mund të merren në tërësi, sipas licencës Creative Commons 4.0.