bd549e1c 10bd 462e bc48 4f28e1a19c54 w1023 r1 s 1543001340 4772506 1543130139 11595631 560x347 - Vendet që KEDS do t’i lë në terr gjatë ditëve të ardhshme

KEDS njofton se në shumë vende të Kosovës nuk do të ketë energji ditëve të ardhshme.

Prishtina – Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit.
Më 24.11.2018 në TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:
lg.php?bannerid=1518&campaignid=548&zoneid=54&loc=https%3A%2F%2Finsajderi.com%2Fvendet qe keds do ti le ne terr gjate diteve te ardhshme%2F&referer=https%3A%2F%2Finsajderi - Vendet që KEDS do t’i lë në terr gjatë ditëve të ardhshme

Dalja 10 kV J28 Viva Fresh (Kodi: 19000028 ) prej orës 10:00 – 10:30 si dhe 15:00-15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Viva Fresh.

Arsyeja e ndërprerjes: Shtrirjen e linjës ekzistuese ne kanale kabllovike.
lg.php?bannerid=1187&campaignid=435&zoneid=55&loc=https%3A%2F%2Finsajderi.com%2Fvendet qe keds do ti le ne terr gjate diteve te ardhshme%2F&referer=https%3A%2F%2Finsajderi - Vendet që KEDS do t’i lë në terr gjatë ditëve të ardhshme

Më 27.11.2018 në TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Letanci (Kodi: 14000012) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Obranqë, Peran, Obranqë 1, 2, 3, Bradash, Bajqinë, Katunishtë, Lepaj, Dobratin 1 dhe Ferma e Pulave Peran. Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtja preventive.

Më 27.11.2018 në TS 35/10 kV Parku i Biznesit do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Llapushnik (Kodi: 16023003) prej orës 10:00 deri në ora 16:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Llapushnik, Orllat, Negroc, Vuqak, Xhurgjice, Shkolla LLapushnik dhe Kleqka e Re. Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtja preventive.

Më 27.11.2018 në TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Livadicë (Kodi: 14000011) prej orës 10:00 deri në ora 15:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Dumnicë, Shtedim, Mirovc, Livadicë dhe Dogana. Arsyeja e ndërprerjes: Revizion.
Më 27.11.2018 në TS 35/10kV Ferizaj II do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Drejtimi i Betonit (Kodi: 40041002) prej orës 13:00 deri në ora 16:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin rrugët: “Prizrenit”, Saraishta, Lloshkobare, Llojza, Kosinë, Slivova, Dremjak dhe bizniset private. Arsyeja e ndërprerjes: Shtrirje e përçuesit.

Më 26.11.2018 në TS 35/10 KV Magure  do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Drenicës (Kodi: 41048001) prej orës 12:00 deri në ora 15:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Pjesë e Rrezez( Leletiqit), Mirenë, Fushticë e Epërme, Fushticë e Ulët, Resinoc Baincë, Shale dhe  Krojmire.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime në rrjet  në projektin LP Drenica – Komoran. Mirëmbajte të planifikuar.

Më 27.11.2018 në TS 110/35/10kV Lipjani do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Sllovia (Kodi: 41000003) prej orës 10:00 deri në ora 16:00.
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Dobratin, Gushtericë e Poshtme, Livagjë,Sllovi, Smallush, Çollapek, Gllavicë dhe Marevc. Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive.

Më 27.11.2018 në TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Cermjani (Kodi: 80080012) prej orës 10:00 deri në ora 16:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Bardhaniq, Bare e Madhe, Bec, Bërdosana, Cermjan, Doblibarë, Gërgoc, Jabllanicë, Kodrali, Krlan, Meqe, Netiç, Rashkoc, Vraniq, Zhabel dhe Zhdrellë. Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive.

Më 24.11.2018 në TS 110/20(10) kV Kamenica do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Hogoshti (Kodi: 62000004) prej orës 10:00 deri në ora 16:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Hogoshtë, Shipashnicë, Poliqkë  dhe Xhyrishevcë. Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive. Mirëmbajte të planifikuar.

Më 27.11.2018 në TS 35/10 kV Gjilani I do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Uglari (Kodi: 60060016) prej orës 10:00 deri në ora 16:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Kolektori, Uglari 1, 2 , Pograxh, Llofca, Doxht, Sllubica dhe Kokaj. Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive.

Më 25.11.2018 në TS 35/10 kV Kllokot do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Pozhorani  (Kodi: 61065014) prej orës 09:00 deri në ora 14:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: TS.121Pompa(Zejna); TS.122 Pirraj TS.123 Ramajt; TS.124 Zukajt; TS 125 Kulla; TS.126 Alidemët TS.127; Alidemët TS.147 P (Shtëpia Private); TS.148 Gurthysi (Qerimi); TS.149 Pompa; TS.150 Pozhoran; TS.151 Novosellë; TS.152 TS. e fundit TS.153 Ramjan(Imria); 154 Ramjan P.(Zahir); TS.155 Ramjan(Xhamija); TS.156 Ramjan (Shkolla); TS.157 Mulliri; TS.158TS. i ri Zukajt Pozhoran; TS.160 TS. Pirrajt Pozhoran; TS.159TS. Pozhoran Dalja e Reja dhe TS.162 TS.SH Fusha e Sportit. Arsyeja e ndërprerjes: Demontimi i rrjetit 10 kV.

Më 27.11.2018 në TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Likovci (Kodi: 74000001) prej orës 10:00 deri në ora 16:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Kryshefc, Morinë, Makermal, Polluzha, Shtuticë, Likofci i Ri, Rezallë,Tushil, Rezallë e Re, Likofci, Obri e Ulët, Murgë, Plluzhinë dhe Ticë. Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive.

Më 26.11.2018 në TS 35/10 kV Mitrovica 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Ujësjellësi i Vjetër (Kodi: 71075010) prej orës 10:00 deri në ora 14:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Qendra e qytetit. Arsyeja e ndërprerjes: Rregullim i mbrojtjes rele.
Më 26.11.2018 në TS 110/10kV Klina do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Klinavci (Kodi: 52000002) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Klinavc, Gjurgjevik i Vogël, Kërnicë, Shtupel, Bingjë, Grapc, Leskoc, Krushevë e Vogël, Radulloc, Pataqan, Zllakuqan, Krushevë e madhe, Ranoc, Berkovë dhe Rudicë. Arsyeja e ndërprerjes: Zgjerimi dhe përforcimi rrjetit.

Më 26.11.2018 në TS 110/10kV Klina do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Jagoda (Kodi: 52056005) prej orës 10:00 deri në ora 16:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Jagodë, Budisallcë, Stubull, Lutogllavë dhe Tërstenik.

Arsyeja e ndërprerjes: Zgjerimi dhe përforcimi rrjetit. Mirëmbajte të planifikuar
Më 27.11.2018 në TS 110/10(20)kV Peja 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Loxha (Kodi: 51000008) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Loxha Qerhane, Loxha3, Loxha2, Graboc, Loxha1, Loxha e reja, Elezaj Raushiq, Raushiq Ademajt, Strellci i Ulët, Raushiqi- xhamija, Raushiqi Ri, Raushiq, Molika, Gazmend Shabanaj, Zagerma, Lubeniq, Strellci Ulët, Lufajt, Sali Likaj, Raushiq Mahalla, Likaj dhe Raushiq Kulla. Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive.
Më 27.11.2018 në TS 110/35/10 kV Prizreni 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Podrumi (Kodi: 30000014) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Atmaxha, Nasheci I, Nasheci II, Mazreku, Kojusha, Nasheci, Gurshita, Gjonaj I, Gjonaj II, Gjonaj III dhe  Zymi.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive.

Përmbajtjet që i merr Ferizaj24 nga burime tjera nuk i nënshtrohen licencës Creative Commons 1.0, e cila përndryshe është e zakonshme, për përmbajtjet të cilat i plason kjo platformë mediatike. Ju lutemi, konsultohuni me buruesit për marrje të përmbajtjeve të tilla.
Ferizaj24 botohet në www.ferizaj24.info dhe mund të merren në tërësi, sipas licencës Creative Commons 4.0.