rryma 1733081 560x347 - Vendet që mbesin pa energji elektrike sipas njoftimit të KEDS-it

Vendet të cilat mbesin pa furnizim me energji elektrike, sipas njoftimit të KEDS në ditët në vijim.

Njoftime 07 dhjetor 2018

Prishtina

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 09 dhe 10.12.2018 në NS 35/10 kV Besia (Kodi: 10013) do të ketë ndërprerje totale: prej orës 01:00 deri në ora 01:10

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Prugovci-1 (te Villa Natyra Verbovcët, Lupçi i Poshtëm, Vranidolli Tenezhdolli. Kazerme e FSK në Vranidoll, Barilevë Lecët,Te kanali Besi, Lebanë te baza 1, Prugovc Extra Dragusha, Lebanë Dobratiqët, Besi Ambulanca 1, Rimanishta, Betonjerka private Lebanë, Objekti privat Deshishku, Zenit, Jaha Company, Prugovc Zuqollët dhe në Besi Pompat.

Arsyeja e ndërprerjes: Shkyçje për shkak të kalimit të furnizimit.

2.

Më 10.12.2018 në NS 35/10 kV Koliqi do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Keqekollë-Hajkobillë (Kodi: 14016004) prej orës 09:30 deri në ora 12:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Keqekollë, Prapashticë, Hajkobillë, Dabishevc dhe Mutivodë.

Arsyeja e ndërprerjes: Shtrëngimi i përçueseve ndërrimi i isolatorëve të dëmtuar.

3.

Më 10.12.2018 në NS 35/10 kV Koliqi do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Koliq (Kodi: 14016002) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Koliqi, Ballabani dhe Nishevci.

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja dhe permontimi i shtyllave në LP 10 kV.

4.

Më 11.12.2018 në TS 35/10kV Koliqi do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Sharban (Kodi: 14016003) prej orës 09:30 deri në ora 12:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Sharbani, TS Sharban, TS Alshiqët, TS Halabaku, TS Dyzi 1 dhe 2, TS Tërrnava, TS Vanovc dhe TS Bellopoja 1,2,3,4 TS Private (Bellopojë).

Arsyeja e ndërprerjes: Shtërngimi i përçueseve ndërrimi I izolatorëve të dëmtuar.

5.

Më 11.12.2018 në TS 35/10kV Koliqi do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Grashtic-Radashevc (Kodi: 14016001) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Grashtica dhe Radasheci.

Arsyeja e ndërprerjes: Shtërngimi i përçueseve ndërrimi i izolatorëve të dëmtuar.

6.

Më 10.12.2018 në NS 35/10 kV Mazgiti do të ndërprehet:

Dalja 10kV Shkabaj (Kodi: 15019002) prej orës 09:30 deri në ora 12:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Shkabaj, Mazgiti ( një pjesë), Obiliqi (një pjesë), Reforma dhe Al Petrol.

Arsyeja e ndërprerjes: Shtërngimi i përçuesve, ndërrimi i izolatorëve të dëmtuar.

7.

Më 10.12.2018 në NS 35/10 kV Mazgiti do të ndërprehet:

Dalja 10kV Mazgit (Qyteti) (Kodi: 15019001) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Mazgiti te tyrbja, Prestreshët, Boshnjakët, Klinakët, Ujësjellësi, Berishët dhe Fakulteti I Gazetarisë.

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja dhe permontimi i shtyllave në LP 10 kV.

8.

Më 11.12.2018 në NS 35/10 kV Mazgiti do të ndërprehet:

Dalja 10kV Plemetini (Kodi: 15019003) prej orës 09:30 deri në ora 12:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Plemetin, Hamidi, Bivolak, Gllavotin, Bivolak, Strovc, Zhilivodë, Bequk dhe Milloshevë (një pjesë).

Arsyeja e ndërprerjes: Shtërngimi i përçuesve ndërrimi i izolatorëve të dëmtuar.

9.

Më 11.12.2018 në TS 35/10 kV Mazgit do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Lumi i madh (Kodi: 15019006) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Millosheva, Brezhnica (një pjesë), Stanovci i Epërm, Stanovc i Ulët, Lumi i Madh (Velika Rekë) dhe Prilluzha.

Arsyeja e ndërprerjes: Shtrëngimi i përçuesve ndërrimi i izolatorëve të dëmtuar.

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 11.12.2018 në NS 110/35/10kV Prishtina 1 do të ndërprehet: NS 10/04 kV Kalabria 1 dhe 2 (Kodi: 10000007076 ; 10000007077) prej orës 08:00 -11:00 si dhe 13:00-16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: TS Kalabria 1 dhe 2.

Arsyeja e ndërprerjes: Kyçja e konsumatorëve.

Prizren

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 11.12.2018 në NS 110/35/10 kV Prizreni 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Motel Prizreni (Kodi: 30033013) prej orës 11:00 deri ne ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë: Spitali Rajonal- Prizren.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i transformatorit trioidal.

2.

Më 11.12.2018 në NS 35/10 kV Prizreni IV do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Metaliku (Kodi: 30033006) prej orës 12:00 deri ne ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë: Metaliku.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i transformatorit trioidal.

3.

Më 11.12.2018 në NS 35/10 kV Prizreni IV do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Tjertorja (Kodi: 30033003) prej orës 13:00 deri ne ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë:

Tjerrtorja.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i transformatorit trioidal.

4.

Më 10.12.2018 në NS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Budakova (Kodi:32000008) prej orës 09:30 deri në ora 12:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Pishina Solid, Reçani I, Reçani II, Dragaçinë I, Çadraku I, Pompat e Ujit Mohlan, Greiqevci I, Buzhala I, Budakova II dhe Budakova.

Arsyeja e ndërprerjes: Shtrëngimi i përçuesve.

5.

Më 10.12.2018 në NS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Mushtishti (Kodi:32000002) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Sopija I, Sopija II, Dubrava, Mushtishti, Savrova, Bukoshi, Vraniqi dhe Baqevci.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i shtyllave.

6.

Më 11.12.2018 në NS 110/10 kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Korisha (Kodi:32000010) prej orës 09:30 deri në ora 12:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lubizhda I, Lubizhda II, Lubizhda III, Gani Zekaj, Lagjeja Ahmetaj, Kamila, Bosch, Eda, Grupi i Bizneseve.

Arsyeja e ndërprerjes: Shtrëngimi i përçuesve.

7.

Më 11.12.2018 në NS 110/10 kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Dardania (Kodi:31000017) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Dardania.

Arsyeja e ndërprerjes: Shtrëngimi i përçuesve.

Mitrovica

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 10.12.2018 në TS 110/10kV Vushtrria 2 do të ndërprehet.

Dalja 10 kV Maxhunaj (Kodi: 73000011) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Shipol, Vaganicë, Vërnicë dhe Pirq.

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosje e shtyllave – shtrëngim i përçuesve.

2.

Më 10.12.2018 në TS 110/10kV Vushtrria 2 do të ndërprehet.

Dalja 10 kV Nadakovc (Kodi: 73000014) prej orës 09:30 deri në ora 12:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Btp Petroll, te përmendorja e Hamdi Feratit, Nadakovc- Gubetini, Nadakovc- blinda, Naser Imeri, Sfaraqaku dhe lagjja Xhafaj.

Arsyeja e ndërprerjes: Shtrëngimi i përçuesve.

3.

Më 11.12.2018 në TS 35/10kV Mitrovica ll do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Bajri (Kodi: 71075004) prej orës 09:30 deri në ora 12:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: qyteti, Lagjja Bajr dhe Frashëri.

Arsyeja e ndërprerjes: Montimi konzollës për shkarkus katodik, punimi i kokav kabllovike.

4.

Më 11.12.2018 në TS 35/10kV Mitrovica ll do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Shipoli (Kodi: 71075001) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Shipol, Vaganicë, Vërnicë dhe Pirq.

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e shtyllave 10kV.

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 10.12.2018 në NS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Stacioni hekurudhor (Kodi: 73000004) prej orës 09:00 deri ne ora 10:00 dhe prej orës 15:00 deri ne ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Shtitarica, Dalaku, Akrashticë, Pantinë, Bukosh, Taraxhë, Liqej, Balinc, Oshlan, Duboc, Galicë, Beçiq, Brusnik.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i LP të ri.

2.

Më 10.12.2018 në NS 110/10kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

NS 10/04 kV Pantina V (Kodi: 73000004013) prej orës 09:00 deri ne ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë: Pantina V.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i LP të ri.

3.

Më 11.12.2018 në NS 110/10 kV Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Runiku (Kodi: 74000005) prej orës 11:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Llaushë, Rakinicë, Kopiliq i Epërm, Kllodernicë, Turiqefc, Burojë, Vojnik, Izbicë, Ozrim, Kopiliq i Ulët dhe Açarevë.

Arsyeja e ndërprerjes: Lidhja e rrjetit të ri.

Ferizaji

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 09.12.2018 në NS 110/35/10 kV Lipijani do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Suhadolli (Kodi: 41047002) prej orës 09:00 deri ne ora 11:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lagjen e Re dhe fshatrat: Suhadoll, Leinë, Radevë, Skullan dhe LlugëShtitarica, Dalaku, Akrashticë, Pantinë, Bukosh, Taraxhë, Liqej, Balinc, Oshlan, Duboc, Galice, Beçiq, Brusnik..

Arsyeja e ndërprerjes: Rregullimi i ndarësit linjor.

2.

Më 10.12.2018 në NS 35/10kV Ferizaj III do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Gaçka (Kodi: 40042002) prej orës 09:30 deri në ora 12:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Greme, Gaçkëa, Burrnik, Izhanc, Kashtanjevë, Bajnicë, Semaj, Prushaj, Sllatinë dhe bizniset private.

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e shtyllave 10kV.

3.

Më 10.12.2018 në NS 35/10kV Ferizaj III do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Doganaj (Kodi: 40042004) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Doganaj, Zaskoku, Pleshina e Ulët dhe e Epërme, Dubrava dhe Fabrika e Ujit Pleshinë.

Arsyeja e ndërprerjes: Shtrëngimi i përçuesve.

4.

Më 11.12.2018 në NS 35/10kV Kaçaniku do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Voskopoja (Kodi: 40043001) prej orës 09:30 deri në ora 12:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin:

Voskopoja, Trupaj, Trimor, Bicaj (Biqevc), Pallosh (Biqevc), Nikaj, Tushaj – Soponica, Malsi (Malzez), Vatë, Nikaj dhe biznise private.

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e shtyllave 10kV.

5.

Më 11.12.2018 në NS 35/10kV Kaçaniku do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Kaçaniku i vjetër (Kodi: 40043007) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin:

Doganaj, Duraj, Kaçaniku i Vjetër, Stagova, Begraca dhe Elezaj.

Arsyeja e ndërprerjes: Shtrëngimi i përçuesve.

6.

Më 09.12.2018 në NS 35/10 kV Ferizaj ll (Kodi: 40041) do të ketë ndërprerje totale: prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Ferizaji një pjesë,Talinovci i Muhaxherëve, Sazlia, Papazi, Pojata, Rahovica, Softaj, Fusha e Madhe, Policia, Prokuroria, Viva Fresh, ETC, ndërtesa e TMK-së, Kazerma, Mineksi, FSK TS i ri, IRK-ja dhe rr.”Prizreni”, Saraishta, Lloshkobare, Llojza, Kosina, Slivova, Dremjaku dhe bizniset private, Fitorja dhe Fabrika e bukës, fabrika e gypave, rr. Nerodime, Ujëvara, Frigoriferi dhe Barakat.

Arsyeja e ndërprerjes: Dislokimi i përçuesve ajror në nëntokësorë.

Gjakova

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 10.12.2018 në NS 110/35/10 kV Rahoveci do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Optorusha (Kodi: 82000010) prej orës 09:30 deri ne ora 12:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Bellacërkë, Brestoc, Celinë, Hoçë e Vogël, Hoçë e Madhe, Nagavc, Opterushë, Velika- Hoçë dhe Zoçishtë.

Shtitarica, Dalaku, Akrashticë, Pantinë, Bukosh, Taraxhë, Liqej, Balinc, Oshlan, Duboc, Galice, Beçiq, Brusnik.

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e shtyllave 10kV.

2.

Më 10.12.2018 në NS 110/35/10 kV Rahoveci do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Pataqani (Kodi: 82000001) prej orës 13:00 deri ne ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Bratotin, Drenoc, Nushpal, Pastasellë, Pataçan i Epërm, Pataçan i Poshtërm, Senoc, Varjak, Zatriç.

Arsyeja e ndërprerjes: Shtrëngimi i përçuesve.

3.

Më 11.12.2018 në NS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Caralluka (Kodi: 82082001) prej orës 09:30 deri ne ora 12:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr.603 Adem Jashari (një pjesë), rr.605 Rilindja Kombëtare (1 konsumator), rr.606 Pavarësia (1 konsumator), Rr.610 Hisni Mazreku (1 konsumator), fshatrat: Carallukë, Dragobil, Drenoc, Panorc, Shkarashnikë, Tërpezë e Poshtme, Vërmicë dhe Vërmicë e Malishevës.

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e shtyllave.

4.

Më 11.12.2018 në TS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Kijeva (Kodi: 82082007) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Balincë, Bubavec, Drenoc, Gollubovc, Kijevë, Llazicë, Lubizhdë, Mleqan, Plloçicë, Polluzhë dhe Stapanicë.

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e përçuesit.

Gjilani

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 10.12.2018 në TS 35/10 kV Gjilani I do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Uglari (Kodi: 60060016) prej orës 09:30 deri në ora 12:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Kolektori, Uglari 1, 2 , Pogragja, Llofca, Doxhët, Sllubica dhe Kokaj.

Arsyeja e ndërprerjes: Shtrëngimi i përçuesve.

2.

Më 10.12.2018 në TS 35/10 kV Gjilani I do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Malisheva (Kodi: 60060018) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë: Malisheva.

Arsyeja e ndërprerjes: Shtrëngimi i përçuesve.

3.

Më 11.12.2018 në TS 110/20(10) kV Kamenica do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Hogoshti (Kodi: 62000004) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Hogoshtë, Shipashnicë, Poliqkë dhe Xhyrishevcë.

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e shtyllave.

4.

Më 11.12.2018 në TS 110/20(10) kV Kamenica do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Ropotova (Kodi: 62000014) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Bozhec, Busavatë dhe Miganoc.

Arsyeja e ndërprerjes: Shtrëngimi i përçuesve.

Peja

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 10.12.2018 në NS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

Dalja 10kV Barani (Kodi: 53000002) prej orës 09:30 deri në ora 12:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Berani, Prapaqani, Berliqi, Krushevci i Ri, Rashiqi, Gjocajt, Turjaka e Ulët, Vranoci i Madh, Vranoci I Vogël, Barani i Ulët, Qallapeku, Kusoriqi, Llugagjitë, Buqani dhe Duboviku.

Arsyeja e ndërprerjes: Montimi i shtyllave.

2.

Më 10.12.2018 në TS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

Dalja 10kV Juniku (Kodi: 53000007) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Lloqan, Dranoc, Sllup, Voksh, Polanë, Poberxhë, Prilep, Rastavicë, Baballoq, LA Ramadani, Junik, Jasiq dhe Gjocaj.

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e përçuesve.

3.

Më 11.12.2018 në TS 110/10kV Klina do të ndërprehet:

Dalja 10kV Jashanica (Kodi: 52000003) prej orës 09:30 deri në ora 12:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Pograxhë, Qupevë, Jellovc, Resnik, Jashanicë dhe Led Light Tehnology.

Vërejtje: Nga kjo dalje furnizohet BER, Led Light Tehnology.

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e përçuesve.

4.

Më 11.12.2018 në TS 110/10kV Klina do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Gllareva (Kodi: 52000009) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Dresnik, shkolla, Benita kompani, Gllareva1, Veselajt 2,3,4, Morinët 5 shkolla, Rixheva1 dhe 2, Stapanica 2, Zabërgja, Çabiqi1,2 dhe 3, Gllarevë Antena e Ipko-s, depo M. Jaha, Mirusha transport dhe Lagjja Buzhala.

Arsyeja e ndërprerjes: Shtrëngimi i përçuesve.

Përmbajtjet që i merr Ferizaj24 nga burime tjera nuk i nënshtrohen licencës Creative Commons 1.0, e cila përndryshe është e zakonshme, për përmbajtjet të cilat i plason kjo platformë mediatike. Ju lutemi, konsultohuni me buruesit për marrje të përmbajtjeve të tilla.
Ferizaj24 botohet në www.ferizaj24.info dhe mund të merren në tërësi, sipas licencës Creative Commons 4.0.