7FE7A056 07D2 476C B3E8 C4F89A22F5B6 1024x768 11 560x416 - Veprimi i veçantë i kompanisë “Ekologjia”, bën dezinsektimin falas te “Pishat”, pas kërkesave të qytetarëve

Tash e sa kohë qytetarët e Ferizajt dhe jo vetëm kanë zgjedhur periferinë e vendit për ta kaluar ditën.

I njohur si parku te “Pishat”, kjo hapsirë malore po shfrytëzohet nga pleq e të rinjë.

I njohur për ambientin e qetê dhe relaksues, ky vend po vazhdon të frekuentohet, sidomos gjatë vikendit ku qytetarët zgjedhin natyrën për të kaluar ditën, pêr shëtitje, apo qoftë edhe për vrapim.

Mirëpo reshjet e shiut kanë shtyrë pikërisht këta qytetarë të kenë ankesa për mirëmbajtjen e vendit, duke u shprehur tê shqetësuar për paraqitjen e disa insekteve kohëve të fundit, e që supozohet se janë shfaqur pas reshjeve.

Lidhur me këtë rast, kompania “Ekologjia”, ka vendosur ta bëjë dezinsektimin e vendit në mënyrë vullnetare, duke ju përgjigjur ankesave dhe plotësuar nevojat e qytetarëve për të kaluar ditët e tyre sa më mirë.

7FE7A056 07D2 476C B3E8 C4F89A22F5B6 1024x7681 1 - Veprimi i veçantë i kompanisë “Ekologjia”, bën dezinsektimin falas te “Pishat”, pas kërkesave të qytetarëve

8D9D64DC 23E0 4DC4 89DC 3C27C99F62DD 1024x7681 1 - Veprimi i veçantë i kompanisë “Ekologjia”, bën dezinsektimin falas te “Pishat”, pas kërkesave të qytetarëve

8F714FE4 46C8 4A6E AA8E 53E492233E05 576x10241 1 - Veprimi i veçantë i kompanisë “Ekologjia”, bën dezinsektimin falas te “Pishat”, pas kërkesave të qytetarëve

Përmbajtjet që i merr Ferizaj24 nga burime tjera nuk i nënshtrohen licencës Creative Commons 1.0, e cila përndryshe është e zakonshme, për përmbajtjet të cilat i plason kjo platformë mediatike. Ju lutemi, konsultohuni me buruesit për marrje të përmbajtjeve të tilla.
Ferizaj24 botohet në www.ferizaj24.info dhe mund të merren në tërësi, sipas licencës Creative Commons 4.0.