auto Vershohet Feriza415255408041 560x416 - Vërshohet Ferizaj, makinat nën ujë

Reshjet e shiut të përcjella me rrebesh dhe breshëri kanë shkaktuar pothuajse gjendje alarmante në qytetin e Ferizaj.

Shumica e rrugëve në këtë qytet janë vërshuar nga uji.

Hiq më mirë nuk janë as kafene e lokalet shumica e të cilave janë mbyllur si pasojë e vërshimeve.

auto Vershohet Feriza215255407991 - Vërshohet Ferizaj, makinat nën ujë

Moti me shi po mbizotëron edhe në Gjilan dhe tashmë ka filluar edhe në kryeqytet.

Fotot më poshtë janë nga qendra e Ferizajt, ndërsa gjendje ende më e rëndë është në zonat rurale.

auto Vershohet Feriza315255408011 - Vërshohet Ferizaj, makinat nën ujë