auto 416237598251 560x416 - Vetaksidentohet një veturë në rrugën Ferizaj-Gjilan

Një vetaksident ka ndodhur në rrugën Ferizaj-Gjilan.

Vetura e vetaksidentuar është rrokullisur, duke dalë kështu nga rruga.

Nuk dihet nëse ka të lënduar.

Kujtojmë që ndaj aksidenteve dhe vdekjeve me fatalitet në komunikacion ka pasur shqetësime. Shkak i numri të vdekjeve Policia e Kosovës do ta bëjë kontrollimin e trafikut me mjete digjitale.