w 4 560x416 - Volejboll: Drita lider në konkurrencën e femrave, Ferizaj në atë të meshkujve

Pas ndeshjes së fundit të këtij edicioni, klubi i volejbollit i Dritës është kampion vjeshtor, ndërsa më herët e kishte fituar Kupën e Kosovës.

Gjysmën e parë të edicionin 2020/2021, ekipi i femrave të Dritës e mbylli pa asnjë humbje dhe në krye të renditjes.

Bashkangjitur mund t’i gjeni rezultatet dhe renditjen tabelare pas javës së nëntë të Superligës së Kosovës në Volejboll në të dyja konkurrencat.

Tabela F - Volejboll: Drita lider në konkurrencën e femrave, Ferizaj në atë të meshkujve

Të bashkangjitur mund t’i gjeni edhe rezultatet e dy ndeshjeve te mbetura. Me këtë javë mbyllet edhe stinori vjeshtor i Superliges.

Në konkurrencën e meshkujve janë edhe dy ndeshje që nuk janë zhvilluar dhe do të zhvillohen gjatë kësaj jave, mirëpo që nuk kanë ndonjë ndikim në renditjen tabelare.

Rezultatet M Java 9 - Volejboll: Drita lider në konkurrencën e femrave, Ferizaj në atë të meshkujve

Rezultatet F Java 9 - Volejboll: Drita lider në konkurrencën e femrave, Ferizaj në atë të meshkujve

 

 

Tabela M - Volejboll: Drita lider në konkurrencën e femrave, Ferizaj në atë të meshkujve

Ndeshjet e mbetura F - Volejboll: Drita lider në konkurrencën e femrave, Ferizaj në atë të meshkujve

Ndeshjet e mbetura M - Volejboll: Drita lider në konkurrencën e femrave, Ferizaj në atë të meshkujve