sdf1 560x372 - Vozisin në kahjen e kundërt të autostradës Ferizaj-Prishtinë, rrezikojnë komunikacionin (Video)

Aksidentet kanë qenë në numër të shtuar përgjatë kohëve të fundit.

Por edhe gjëra të çuditshme nuk mungojnë në territorin e Kosovës. Një e tillë u bë pasditen e sotme në autoudhën Ferizaj-Prishtinë.

Tre vozitës të veturave të ndryshme kanë vendosur që të mos respektojnë asnjë rregull dhe të vozisin në kahje të kundërt, transmeton Indeksonline.

Duke rrezikuar jetën e tyre, të pasagjerëve në vetura por edhe të gjithë pjesëmarrësve në trafik personat në fjalë vendosën që të bëjnë këtë gjë përderisa Indeksonline ka siguruar edhe pamje se si është realizuar vozitja.